onsdag, maj 26, 2010

Sommarcoachning

Under juni, juli och augusti erbjuder Stilla tankar coachning till sommarpris.

Antingen träffar du mig personligen, i mitt stilrena rum på Om Shanti. För en timmes coachning betalar du då 400 kronor.

Bor du inte i Stockholm eller vill ha coachning på distans så erbjuder jag coachning via mejl* kombinerat med en egen blogg. Under dessa månader får du så många mejl som du behöver och vill samt fri tillgång till bloggen (där jag kommer att lägga upp olika övningar och funderingar och där vi också kan dela tankar med varandra). Det är bara anmälda till coachningmejlen som har tillgång till bloggen.

Kostnad för detta upplägg är 400 kronor/månad, 1000 kronor om du anmäler dig för alla tre månader.

Ni som redan är anmälda till mina inspirationsmejl får också tillgång till bloggen samt mejl (som vanligt). Ni betalar den avgift som ni brukar.

Varmt välkommen med din anmälan till stillatankar@gmail.com

*En nyligen genomförd doktorsavhandling gjord av Jan Bergström på Karolinska Institutet visar att patienter som får behandling (KBT) genom mejlkontakt med sin terapeut får precis lika goda resultat som de som behandlas med traditionell gruppterapi.
Det bedrivs även forskning om internetbaserad KBT av Gerhard Andersson vid Linköpings universitet.

KBT (Kognitiv Behandlings Terapi) är en behandlingsmetod som handlar om att förändra tankar, känslor och handlingsmönster. Jag är inte utbildad inom KBT men genom psykosyntes använder jag mig av detta i min coachning och terapi. Precis som Ulrika skriver så förknippar jag KBT med sunt förnuft och för mig handlar det om att med hjälp av frågeställningar, uppgifter och övningar komma fram till vad klienten vill, varför och inte minst hur. Att få hjälp (coachning eller annan form av terapi) via nätet är en ganska ny företeelse, men växande. Många har insett att de är ett smidigt sätt att få den personliga hjälp de behöver på tider som passar dem.

Genom mina inspirationsmejl (som jag erbjuder sedan årskiftet) märker både jag och deltagarna att medvetenheten ökar och genom det blir olika förändringar möjliga.

3 kommentarer:

 1. Jag hänger på. Skickar mail med en gång. Häftigt!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle verkligen vilja hoppa på och din insperationsmail har jag varit nyfiken på länge nu och är sugen på att vara med. Tyvärr har jag ju en obefintlig ekonomi så de får helt enkelt vänta... kram

  SvaraRadera
 3. Jenny - kul, välkommen!

  Ensamma mamman - du är också välkommen. Och priset kan vi alltid diskutera. Tänk ut vad du är villig att betala, jag gör det inte helt gratis, men jag är verkligen inte omöjlig :)
  Stor kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!