fredag, juli 09, 2010

Dags för semester

Det finns ett hus i Hälsingland. Med vita golv och utsikt över sjön, rinnande vatten som bör kokas innan det dricks och närhet till en nästintill öde sandstrand.
Förra året tillbringade vi sommarens bästa vecka där. Jag minns att vi sov mycket de tre första dagarna eftersom regnet fullkomligt vräkte ner. Vi boundade på ett helt annat sätt än vad vi gjort tidigare. Då, när vår nya familj var just ganska ny. Och det var precis vad vi behövde.

Imorgon åker vi igen. Till huset. Och till fina vännen Å. Vi hoppas på en lika vacker vecka. Igen.

Därefter bär det iväg till barnens mormor i den lilla byn på gränsen till Jämtland. Så både jag och bloggen tar semester ett tag. Det behöver vi få ha tycker jag. Men berätta gärna hur just du firar semestern, så lever bloggen upp under tiden jag är borta.

En fin, fin sommar till er alla. Önskar. Jag.

8 kommentarer:

 1. En skön skön semester önskar jag dig, er! Med massa tid för vila och tid tillsammans. Och jag skickar nog den där artikeln till dig, med en massa garderingar om att jag inte lyder mina egna råd...;) Kram!

  SvaraRadera
 2. Ha en fin semester.
  Jag har just haft avslutat min första vecka och har två kvar. Kanske blir det en restresa eller så stannar vi i Sverige. Vi har valt att ta det som det kommer och hittills har vi haft det jättebra. Kram!

  SvaraRadera
 3. Underbaraste, finaste sommaren till dej med!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en fin vecka!

  Förutom vår årliga fjällsemseter med stora släkten firar vi semester genom att låta Lillan upptäcka världen i vårt närområde. Vi går till bondgården och tittar på djuren, till badet för att leka i sanden och vattnet. Och till många lekparker förstås.
  Och så ser vi till att umgås med släkt och vänner så mycket vi bara kan.


  kram!

  SvaraRadera
 5. Åh hoppas det blir en lika fin vecka som förra året, för er!

  Vi har varit i Bergslagen, badat i sjöar som brukar vara iskalla men som var fyllda med ljummet vatten. Paddlat kanot och lite yoga. Förståss! Imorgon åker vi mot Skåne. Sverigesemester - underbart!

  Kramkram till dig!

  SvaraRadera
 6. Låter som en helt underbar semester! :)

  SvaraRadera
 7. Låter som ni kommer ha en härlig semester! Att bara få vara i stillheten i skogen vid en sjö. Härligt!
  Vi har varit 2 veckor i Bulgarien. Två veckor fyllda av kommers, liv, ljud och puls. Skönt att få komma hem till lugnet och stillheten. Har varit ute med båten, på en egen liten ö och bara njutit. Har även hunnit med 3 dagar till Öland. Nu är det sista semesterveckan. Mannen har börjat jobba och jag ska skriva klart min uppsats, tänkte jag.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. K - jag väntar ivrigt på artikeln ;)

  Johanna - att ta dagen som den kommer låter som ett bra motto. Hoppas att din sommar varit fin. Kram

  Nina - och till dig. Kära du.

  C - låter som en härlig balans på sommaren. Hoppas att det varit det också. Kram

  Annika - ja, jag håller med. Sverigesemester är nog ändå det allra, allra bästa. I alla fall på sommaren.

  Jenny- den har varit bra. Hoppas att din semester också varit det.

  Helen - jag var i Bulgarien för ganska exakt tio år sedan. Med min mamma och mina syrror. En härlig tjejsemester. Fast jag var inte så överdrivet förtjust i Bulgarien. Stort lycka till med uppsatsen. Vore kul att få läsa den. Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!