onsdag, november 24, 2010

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Känns inte helt bekvämt att lägga upp en bild på min outfit. Känns lite som "terapeuten goes modebloggerska" på något sätt. Men det är väl det som är grejen med den här utmaningen, att just utmana mig själv.

För övrigt är bilden från igår. Då hade jag kameran med mig till Stilla tankar för att fota inredning och passade på att fota även mig själv.

Jag hade på mig vit top från Filippa K. Svart slipover från In Wear. Svarta gubbbyxor, oxå från Filippa K. Långt halsband från Efva Attling, armband från Våga och vit klocka från Triwa.
Idag sitter jag på mitt andra jobb (kontorsjobbet) och är för dagen iklädd svart top från Filippa K, ljusblå kofta från Hunkydory, svart kort kjol och svarta strumpbyxor från Indiska samt kängor från Vagabond, även de svarta.

Det var märkligt det här. Men nu är det i alla fall gjort.

(för övrigt brukar min man säga att jag alltid ser ut som ett S när han ska fota mig. Nu ser jag vad han menar, för jag står som ett S här. Fast jag föredrar ju att tänka "Ess")

6 kommentarer:

 1. Mycket tjusigt! Helt i min smak. Slipover och allt.

  SvaraRadera
 2. Hälsingemamman - thanks darling!

  k- ja, vet du att jag faktiskt tänkte på dig när jag plockade fram slipoverna häromdagen. Först fick jag idén från Julia Roberts som var så snyggt klädd i en svart slipover i Closer. Men så när jag stod där med plagget i handen så kom jag även att tänka på dig.

  Jenny - tack

  Annika - ja, det är klart - s som in snyggt såklart :)

  Nina - tack!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!