fredag, juli 01, 2011

Tacksamhetsalfabet (och vad jag gillar) - C

Cykeln - För att den nästan var som mina böcker när jag var liten. När jag ville fly gjorde jag det antingen på biblioteket eller på cykeln. Jag kunde cykla flera mil. Det kan jag fortfarande. Och jag gör det gärna. Till och från ön jag bor på. Till och från mitt yogaställe. Eller som transportmedel när jag lämnar och hämtar på dagis.

Champagne - För att jag älskar att fira men gör det alldeles för sällan. För att det är så gott. För att jag blir så härligt berusad av bubblorna.

Choklad. För att det är så gott helt enkelt. Mörk och ljus. Gärna med mintfyllning. Som pralin eller tryffel. Eller bara rakt upp och ner.

Coachning. För att det är en del av mitt företag Stilla Tankar. För att jag vet att det funkar.

6 kommentarer:

 1. JA! Allra mest för champagne och choklad :) Men cykel och coachning är ju också bra. Förstås. Men inte lika glammigt!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar CHOKLAD i alla former och mina Ceannisväskor. Cykeln är skit bra, fast jag använder den bara hemmakring. Kramar från H.

  SvaraRadera
 3. Choklad, såklart. Och citron, för att man kan göra så mycket gott av det sura. Och Coachning, för att jag har blitt så hjälpt av det.

  SvaraRadera
 4. Annika - tro mig, coachning kan vara riktigt, riktigt glammigt när klienten upptäcker diamanter inom sig som han/hon inte trodde fanns.

  H - ja, choklad och Ceannis är verkligen du! Tycker förövrigt att du kan packa den där stora svarta Ceannisväskan och komma upp och hälsa på mig snart :)

  Camilla - Och kanske skulle du även ha skrivit till ditt eget namn :)

  Tack för era kommentarer!

  SvaraRadera
 5. Som jag gillar ditt alfabet! och att jag upplever vi är lite lika :)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!