fredag, januari 20, 2012

Mina egna dagar


Det är med lite skräck i hjärtat som jag tänker på vad som skulle hända om jag inte hade mina tisdagar och torsdagar. Mina dagar på Stilla Tankar. Mina dagar för mig själv.

Tanken på att jobba heltid och kontorstid och inte ha någon tid över för den där långa skogspromenaden, tidiga morgonyogan eller latten på Gateau. Och framför allt - mötet med alla fina klienter.
Jag skulle vilja jobba ännu mer med det, gärna varje dag, men är inte redo att kasta mig ut än. Även om det ibland handlar om att använda sina vingar fastän man inte är helt flygfärdig. (Tack Nina för den påminnelsen) .
Och så hela grejen med att driva eget - att faktiskt styra själv. Att prioritera yogan ibland, om det är det som jag behöver.

Igår hade jag ingen klient. Jag fick några avbokningar och använde dagen åt att förbereda söndagens miniretreat istället. OCH att yoga, ta promenad och dricka latte från Gateau. En alldeles fantastisk dag. I mitt fantastiska rum.

8 kommentarer:

 1. Det låter ljuvligt:) kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Ja Beata, det är ljuvligt. Och du vet ju hur fantastiskt det där stället är. Kram tillbaka, vi ses på torsdag!
  (och någon torsdag ska jag vara med på ditt yogapass)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt!
  Idag tog jag långpromenad över bron - Äppelviken - Smedsslätten - Ålsten och så tillbaka igen. Kikade lite efter dig men såg dig inte på Gateau! ;-) Kanske ska vi ta en latte ihop nån gång? :-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, vad jag också vill göra något annat än jobba på kontor varje dag... Men jag är inte riktigt där att jag vet vad jag vill göra men jag känner i hela kroppen att det börjar bli dags att ta reda på det.

  SvaraRadera
 6. Snor och glamour - jag ses gärna över en Gateau-latte någon dag. Tisdagar och torsdagar finns jag i Ålsten och du har ju mina kontaktuppgifter så det är bara att du hör av dig när du funderar på en ny långpromenad. Kram

  Anonym - När längtan finns där börjar förändringen, sedan kan den ta tid, men låt den då få göra det. Jag tror på dig!

  SvaraRadera
 7. I hear you! och kan gå in i den känsla du har. Avbrotten, pauserna och omväxlingen gör att livet får guldkant. Verkligen. Sat Nam!

  SvaraRadera
 8. Nina - Sat nam och amen på det!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!