måndag, februari 20, 2012

Att längta efter att få sitta still

Jag är inne på den tredje veckan nu. Med vabb.
Det börjar göra mig så smått galen.
Det där med tålamod är inte alltid min starka sida.
Särskilt inte idag.
Egentligen finns ingen anledning, mer än att jag är trött på att pärla, leka med Barbiehus, rita, skriva, hantera konflikter, slagsmål och missförstånd.
Och på att aldrig få sitta helt still.

Just som jag slår mig ner med latten i den mjuka soffan så är det någon som bajsar eller spiller ut sin mjölk eller bara hoppar rakt på mig så att jag måste byta tröja.
Ja, ni vet.

Imorgon ska vi tillbaka till vardagen igen. Och säga vad man vill om den, men jag tycker att det är ganska skönt med rutiner. Och att slippa rodda i allting samtidigt. För jag har inte haft råd att vabba fullt ut, utan jobbat hemifrån så mycket det har varit möjligt, och även åkt iväg för att träffa klienter. Men det har också gjort att det känns som att ingenting har blivit helt och ordentligt gjort.

Imorgon jobbar jag på Stilla Tankar och har bara en handledning inbokad. Jag har redan nu bestämt att jag vill morgonyoga, träffa min handledare och sedan sitta stilla, på ett och samma ställe, hela långa dagen, innan det är dags att åka och hämta barnen på dagis.

Sköna vardag - välkommen!


2 kommentarer:

 1. Jag förstår din känsla precis. Vabbande kan var väldigt jobbigt just eftersom det i princip blir samma sysselsättning hela tiden. Och särskilt jobbigt måste det ju bli om du samtidigt behöver jobba, vet ju att det kan vara svårt bara att kunna hänga tvätt och diska utan att någon drar i en. Skönt att de verkar vara friska nu i alla fall, och jag hoppas att du får en dag där su kan sitta alldeles stilla! Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske helt galet av mig att jobba samtidigt som jag är hemma med barnen. Åtminstone låter det lite galet. Men det har fungerat ovanligt bra. Jag har passat på när de sovit lunch eller sett en film i soffan eller stängt in sig på något rum och lekt. Och blandat det med en massa närvarande tid när de behövt mig. Så det har varit helt okej. Ja, väldigt bra den största delen av tiden.
   Och ja, nu är de friska och tillbaka på dagis igen. Vardagen är här och jag pustar ut. Kram, tack för din tanke

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!