söndag, mars 18, 2012

Odd Molly till salu

Det här blir ett litet annorlunda inlägg. Men sånt är livet.

För nu säljer jag ut mina Odd Molly-kläder. Jag hade en period när jag älskade dem, men nu är den tiden förbi. Tanken är därför att de här fina koftorna och den alldeles ljuvliga tunikan/blusen som jag köpte till Siris 1-årskalas ska komma till någon som har dem på sig istället för hängandes i garderoben.
Jag kommer att auktionera ut dem på Tradera till priset av 600 kronor styck. Men eftersom ni är trogna läsare erbjuder jag dem för till priset av 500 kronor styck, och så frakten.
Så - hojta om någon är intressant. I slutet av veckan lägger jag ut dem på Tradera.

UPPDATERING - koftorna är sålda. Den vita tunikan finns fortfarande kvar

Den röda koftan är i storlek 0. De övriga är i storlek 2.(också en av anledningarna till att jag säljer dem, jag är liksom storleken mittemellan just nu). Den rosa koftan och den vita tunikan har texten "letting my heart do the thinking" på armen

9 kommentarer:

 1. om jag skulle ta att snabb-banta en sisådär 25 kilo på en höft, och just det, höfterna...men koftorna sitter över dem ju... brösten kan jag linda, eller kasta över axeln förresten.
  jag tar båda! Jaja, jag menar båda koftorna men du kanske trodde brösten?
  jag pratar bara strunt. klart jag inte ska banta eller kasta bröst. men jag minns dig i den röda...den är mkt du faktiskt. Varm kram till dig. varm.

  SvaraRadera
 2. Åh, de är jättefina (särskilt den sista tunikan) men troligtvis alldeles för små.. :( Vet du vad storlekarna kan motsvara (på ett ungefär) i t ex S/M/L?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jenny - storlek 2 är medium

   Radera
  2. Tack! Då var det inte så illa som jag trodde. ;) Tycker väldigt mycket om tunikan men måste fundera och konsultera plånboken... Hinner jag så hinner jag.

   Radera
 3. Vilken fin blogg du har.
  Till skillnad ifrån dig så är jag inne i en "jag älskar Odd Molly period" just nu. Jätte fina kläder som du ska sälja, är en storlek2 så är den rosa koftan en stl 2 så är jag jätte intresserad av den, superfin tycker jag. Är den i bomull eller i ull? tunikan är oxå så snygg så är lite sugen på den med, men iaf rosa koftan.:) Har länge tänkt köpt en sån men det har inte blivit av, men kanske nu då :) Har tyvärr ingen egen blogg. Tack för en supertrevlig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda, den rosa koftan är redan tingad, dessvärre. Men tunikan finns kvar. Så hör av dig igen om du är intresserad.
   Och tack för fina ord om min blogg

   Radera
 4. Jag är intresserad av den röda koftan. Finns den kvar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pia, ja den röda koftan finns kvar, men det är några som är småintresserade så hojta till så fort du bestämmer dig så att den inte hinner före till någon annan.

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!