måndag, maj 28, 2012

Att ha det riktigt, riktigt bra


Ni ser ju själva. Hur bra vi har haft det. Egentligen vill jag inte skriva mer än så. Tänker att bilderna talar för sig själva. 
Men samtidigt kan jag inte låta bli att jubla över den vackra 1600-talssviten som vi bodde i, med valv i taket och egen liten uteplats. Eller champagnen som avnjöts två eftermiddagar i rad på bryggan nere vid sjön. Den fantastiska femrättersmiddagen som vi åt på lördagen, efter en vinprovning då provade vinerna som sedan serverades till middagen. 
Och utflykten till Sigtuna på lördagen, hur vi flanerade runt i den vackra lilla staden, drack latte och åt praliner, fyndade fina kläder till barnen och något litet till oss själva. 
Picknicken på en filt i solen, där jag sedan sov gott en stund medan mannen shoppade bröd och annat gott i herrgårdens gårdsbutik 
Att bara vara nära. Prata meningar till punkt. Skratta högt och ljudligt. Basta och bada på rummet. Dricka ännu lite mer champagne. Inte prata om barnen utan mer om det som vi längtar efter, vill och kan. Att sluta de där ögonen i nacken och faktiskt bara få vara, helt i nuet. 

Ljuvliga, ljuvliga helg. 

4 kommentarer:

 1. va är det med mig? jag tar till lipen när jag läser om det här fina och er helg...så himlens härligt detlåter, och hur gick det då?
  pratade ni om barnen eller kunde ni låta bli?
  Du var så fin på bilden på fejjan, på bryggan...så otroligt rofylld!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gråt på kära vän. För det är verkligen något att ta till lipen för, jag och min man i TRE dagar, bara vi. Waw.
   Och ja, vi lyckades hålla oss från att prata om barnen. Tro det eller ej.
   Och rofylld på fejjanbilden, ja...det var jag. Rofylld och fylld av champagne :)

   Radera
 2. Det låter alldeles underbart! Egentligen borde alla småbarnsföräldrar ha rätt till lagstadgade pauser på tu man hand då och då för tänk så mycket bättre man mår och mycket bättre föräldrar man blir i längden. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi borde kanske skicka ett sådant förslag till Mr Reinfeldt. För jag håller verkligen med dig. Tänk vilken bättre värld vi skulle få.

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!