fredag, juli 27, 2012

Att öppna posten. Och att känna tacksamhet över radhuset.

Vi är hemma igen efter nästan tre veckor i Hälsingland.
Vi mellanlandar bara någon dag. Imorgon åker jag vidare till Sörmland och ett yogaläger och mannen och barnen tar båten ut i skärgården.

Att komma hem är alltid skönt. Att packa upp och sova i sin egen säng och liksom bara få dofta in.

Och så älskar jag att gå igenom posten. Att hämta bunten med alla brev, reklam, vykort och paket som grannarna hjälpt oss att ta in.
Jag har alltid gillat just det momentet. Att nästan andaktsfullt öppna brev efter brev.
När jag var yngre var det ännu roligare. Då skickades vykort med de sommarhälsningar som nu kommer via, egentligen ganska opersonliga, FB-uppdateringar och sms.

Den här gången väntade tre yogaböcker på mig (inför utbildningen i yinyoga som börjar om några veckor). Och så boken som Elizabeth Gummesson skickat mig (o som hon skrivit). Plus HM-katalogen. Och så en del räkningar och ett och annat ointressant reklamblad förstås.

Home sweet home!

Och just idag är jag extra tacksam över vårt radhus som väntar på oss och står kvar i precis samma skick som när vi lämnade det. En av mina fina bloggvänner har inte haft samma tur efter en stor brand som totalförstört hennes älskade vindsvåning. Tack och lov var de inte hemma när det hände, men jag vågar inte ens tänka på den sorg de går igenom nu.

3 kommentarer:

 1. Men fy vad hemskt att förlora hela sitt hem genom en brand:(. Ibland behöver man påminna sig hur bra man faktiskt ha det och inte ta allt för givet. Låter underbart att få åka på yogaläger=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi behöver ruskas om ibland. Det är trist att man ska behöva det egentligen. Men kanske är det så live ska vara.
   Yogalägret kommer att bli fantastiskt- följ mig på bloggen så blir du uppdaterad

   Radera
 2. Tack. Det betyder massor i allt mörker vi går igenom just nu. Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!