måndag, juli 23, 2012

Polotröja mitt i sommaren

Nej.
Det är inte okej.
Det är 14 grader, högsommar, mitt på dagen och jag går omkring i polotröja.

Vi kan inte påverka vädret, bara acceptera det (eller göra något åt det genom att åka iväg till värmen), och jag är ju onekligen den som propagerar för att vi inte ska klaga på det som vi inte kan påverka.
Men ändå - det vore ju skönt med lite brunare ben och en och annan solfräken. Det skulle vara bra om Signe fick bada utan att hacka tänder så att hon kommer igång ordentligt med sin simning.
Och så längtar jag efter varma sommarkvällar, när det går att sitta ute tills det ljusnar.

Men nej.
Så jag tar på mig min polotröja och accepterar att det ser ut såhär just nu, men att det suger. Rejält

7 kommentarer:

 1. Jag kan ju bara hålla med. Ibland är det svårt att leva som man lär med att acceptera saker som de är ;) Visst kan det vara mysigt med några regniga dagar men jag saknar också varma sommarkvällar och att bada i varmt vatten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk att kunna bada och simma i en timme. Minst. Det gjorde jag förra sommaren. Ljuvligt! Jag hoppas att värmen når både dig och mig

   Radera
 2. Jag tycker om när det är sådär lagom varmt, men jag håller med. Framförallt saknar jag varma sommarkvällar då man kan sitta ute och mysa tills solen har gått ner. Igår fick vi en sådan och det var helt UNDERBART:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu verkar det som att värmen börjar komma. Äntligen!
   Jag gillar också bär det är lite behagligt varmt men 14 grader i juli -njae, ganska mkt ogilla på det

   Radera
  2. Ja, nu verkar det som att värmen börjar komma. Äntligen!
   Jag gillar också bär det är lite behagligt varmt men 14 grader i juli -njae, ganska mkt ogilla på det

   Radera
 3. Jo visst har sommar en varit kall i år.Får hoppas det blir bättre nästa år. Har också använt polotröjor i sommar.Mest på kvällarna.Men även dagen har använt mycket polotoppar utan armar sommar.Gillar när polokragen är hög.Gillar när det går hög upp i halsen.Det har varit mycket polotröjor och även scerf har jag använt mycket i år.Man måste ju klä sig även om det är sommar. Man kan ju inte gå och frysa.Älskar polokragar och scarf.

  SvaraRadera
 4. Har också använt polotröjor i sommar på kvällarna även på dagen med då har jag haft polotoppar utan armar.Älskar polokragar. Skönt när det går hökt upp i halsen. Men sommar har varit dåligt. Den har varit lite kall i år. Men vi får hoppas att det blir varmare nästa sommar:)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!