måndag, juli 02, 2012

Snart semester

Jag försov i morse. Igen.För andra gången på en vecka.
Mannen väckte mig den tiden jag egentligen skulle ha varit på jobbet.
Det är min sista vecka innan semestern och jag inser hur trött jag är, hur välbehövlig den här semestern är. Hur kroppen längtar efter vila och sömn.

Även om jag älskar tidiga sommarmorgnar så ser jag fram emot att inte behöva vakna vid fem varje morgon.
Jag ser fram emot att skippa klockan och bara låta kroppen bestämma när det är dags för mat och sömn.

Jag ser också fram emot våra tre veckor i Hälsingland, i vårt hus där. Att bara vara.
Men kanske allra mest ser jag fram emot yogalägret på Rockelsta slott. En hel vecka med tidig morgonyoga, förmiddagspass med teknikträning och eftermiddagspass med yogafilosofi och meditation. Och så veggomat. Och en massa härlig tid med bästa vännen C.

Efter de veckorna blir det ytterligare en vecka i Hälsingland innan jag sedan är tillbaka i Stockholm igen för en veckas intensiv yinyogalärarutbildning. Sedan, den 20 augusti börjar verkligheten igen med jobb och nya vardagsrutiner med att hämta och lämna barn på två olika ställen.

Kanske, kanske kommer även mitt företag att få sig en rejäl skjuts framåt. Jag har nämligen ett spännande samarbete med en annan samtalsterapeut på gång. Vad det blir och hur det ser ut och o m det ens blir av vet jag ännu inte riktigt, men jag lovar att hålla er uppdaterade. Spännande är det i alla fall.

4 kommentarer:

 1. JObbar också sista veckan före semestern nu och känner verkligen också hur välbehövlig den är. Det låter som att du kommer att få en riktigt bra semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig semester önskar jag dig. För nu har den nog börjat, även för dig!

   Radera
 2. Nu är det fredag eftermiddag och det är väl snart bara minuter kvar till den långa ledigheten, skönt và ? Kram H, som bara har en vecka kvar av sin semester...

  SvaraRadera
  Svar
  1. SÅ skönt! Men jag gick redan igår. Bytte dag och jobbade på det stora företaget igår istället för idag. Lovely! Njut av din sista vecka!

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!