tisdag, september 25, 2012

Hjälp mig med min kurs - vinn en bok

Jag har papper och kritor över halva kontoret. Inspirationsböcker är uppslagna och jag har så smått börjat få ner en slags mindmap över min längre kurs i andning som startat den 11 oktober och hålls på Mamita.

Men

Jag har fastnat lite också. Sådär som jag gör ibland. Jag är ju liksom lite nördig på det här med andning och yoga. Men vad vill man veta om man är mer novis? Vad skulle d u vilja veta?

Ledorden för kursen är Grounding, Power och Flow. Jag tänker varva teori och praktik (dvs vad händer i kroppen och hur känns det) och enkla yogaövningar.

Men sen....ja, inte vet jag. Vet du?

Mejla mig dina tankar, eller skicka dem här. Som tack lottar jag ut bok + cdskivan på fotot. Du har veckan på dig.

4 kommentarer:

 1. Jag är kanske också lite nördig och inte riktigt novis (åtminstone inte på papperet, i verkligheten är det väl en annan sak) men rent spontant så skulle jag vilja ha "fakta".
  T ex vad som är en normal andningsfrekvens (vilket man inte alltid har koll på, framför allt inte om man har en ansträngd andning pga stress, ångest etc.) och att även via guidning få känna hur det känns att andas normalt (dvs "rätt antal andetag", fast jag har en känsla av att det är precis det det redan handlar om...).
  Även fakta om hur andningen rent konkret påverkar kroppen (som du skrev), både positivt och negativt. Men förstås framför allt vilka fördelar det är med att andas på ett bra sätt.

  Men förutom det här (som jag tror redan finns med) står det ganska still... Jag återkommer om jag får nån mer tanke. :)

  Lycka till med kursen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jenny, kära du, mejla mig din nya adress så skickar jag bok och cd. Tack snälla för hjälpen!

   Det där med fakta kommer onekligen att finnas med. En massa. Men ibland behöver jag bli påmind om hur viktigt det ändå är.

   Radera
 2. Vet du, jag tror att du kommer att göra det världsbäst ändå, utan vår hjälp
  Men en påminnelse om hur viktig andningen är alltid bra. Tryck lite extra på det, det hade iaf jag behövt.Lycka tilL! /Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Caroline. Och tack alla ni andra som mejlat mig också. You´re lovely!

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!