lördag, september 22, 2012

Dagarna de går och går...efter varandra

Det är mycket yoga i mitt liv nu.
Det kan aldrig bli för mycket yoga.
Men det gäller att jag fyller på med min vila.
Jag försöker så gott jag kan, men det är svårt. De senaste veckorna känns det som att familjen blivit lidande och även om jag vet att de har det fantastiskt bra även utan mig så är det som att jag vill kompensera upp när jag väl är hemma.

För jag har inte varit så mycket hemma. Egentligen bara för att äta och gå och lägga mig, och så gå upp tidigt, äta och åka iväg.

Men åh vad rolig min utbildning är. Och åh vad jag lär mig. Om mig själv, min kropp och om andra.
Nu har vi även börjat ta oss an de gamla yogiska skrifterna, om än med hjälp av både en fantast och en kritiker (och den balansen gillar jag). Igår fördjupade vi oss i de första verserna i Yoga Sutra. Bilden är därifrån.

Men som sagt - dagarna de går och går, efter varandra. Och jag hänger med. Så gott det går.

6 kommentarer:

 1. Så roligt med utbildning.
  Förstår din känsla att du inte hinner med allt, men det är väl kanske så att var sak har sin tid och just nu är din tid ämnad för Yogan, din familj finns kvar där och vet att snart är tiden deras.
  Hoppas du får en fin helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min familj finns där och det handlar nog mer om att det är jag som saknar dem än att de saknar mig. Även om lilla Siri häromdagen sa "men mamma, yogar du jämt eller?"

   Radera
  2. Detdär känner jag igen. Känslan av att man skulle vara otillräcklig då man inte är hemma med familjen 24/7... och insikten att de klarar sig alldeles utmärkt fast man inte är fysiskt där. Skönt och ovant i en salig blandning. Kram och keep up the good work - gillar skarpt att du har så mycket yoga i ditt liv just nu!

   Radera
 2. Ta inte på dig för mycket bara.. Kram
  PS. Har du snappat upp sången från barnen månne? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går i perioder. Ibland är det väldigt mycket med yogautbildningen och ibland lite. Men så länge det är skoj kör jag på, den är ju faktiskt snart slut ( i mitten av december).

   Och ja, sången är från barnen. Mamma Mu ;)

   Kram

   Radera
  2. Ja jag tyckte allt den lät bekant. :)

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!