tisdag, februari 12, 2013

Att drabbas av influensan

Det har varit tysta veckor. Sjuka veckor. Influensan knockade hela familjen men jag drog nitlotten och är nu inne på min tredje vecka. Och jag är ännu inte helt bra.
Det värsta är tröttheten. Den förlamande. Den som gör att jag inte orkar någonting alls.
Jag har aldrig varit lika sjuk tidigare. Har aldrig haft feber i så många dagar så det kanske inte är konstigt att kroppen behöver tid på sig att återhämta sig.
"Ha inte så bråttom" sa läkaren när jag var på vårdcentralen igår. Jag har egentligen inte bråttom, men jag blir stressad av inkomstbortfallet. Februari skulle bli en bra månad. En heltidsmånad. Och en månad med många yogavikarietimmar. Så blir det inte. Och vi behöver alla pengar vi kan få just nu så det här var inte alls bra.

Yogan finns kvar. Såklart. Men den där starka kroppen som jag byggt upp känns ganska liten just nu.

Men det är så, just nu, inte alltid. Ja, ni vet - mitt motto.

Hur har ni det, har ni klarat er från influensan?

3 kommentarer:

 1. Åh din stackare! Jag tror det var 2-3 år sedan då jag drabbades av något liknande, hade hög feber med alla tänkbara influensasymptom i drygt tre veckor. Och sedan tog det ytterligare två-tre veckor innan jag var tillbaka till mitt vanliga jag. Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 2. Jag har klarat mig (peppar peppar) men har dragits med en förkylning i alldeles för många veckor nu. Däremot känner jag många som drabbats av den här dunder-influensan, för den verkar vara riktigt elak och långdragen i år.

  Låt kroppen få sin tid nu, så du inte blir sjuk igen!

  SvaraRadera
 3. Åh Maria, jag är precis mitt i det just nu. Helvete vad sjuk jag är. Har aldrig tidigare varit så här dålig imitt vuxna liv. Det ger mig energi att orka lite till när jag läser att det vänt för dig. För det måste ju göra det tillslut. Men så förlamande trött som man är. Helt galet.

  Kram vännen!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!