tisdag, augusti 13, 2013

Att nypa sig själv i armen

För bara något år sedan drömde jag om att jobba som yogalärare. Att få betalt per klass och timme och inte efter hur många yogisar som kommer.

Nu är den drömmen sann. I höst leder jag fem klasser och har blivit erbjuden några till som jag faktiskt tackat nej till eftersom jag inte har tillräckligt med tid.
Tänka sig.

Det är en lyx att få betalt för det jag älskar. En lyx att äntligen kunna gå ner i arbetstid på det stora företaget där jag jobbar och istället få igen de pengarna genom yogaklasserna.

På det stora företaget har jag dessutom förmånen att få hålla en yogaklass i veckan, på arbetstid + att jag får betalt för den.

Ja, ibland får jag nypa mig i armen för att verkligen förstå.

Live yoga
Love yoga

14 kommentarer:

 1. Stort grattis! Det låter jätteroligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, yoga är roligt :) Och mitt liv, typ!

   Radera
 2. Grattis!
  Låter som att man borde fortsätta önska sig...att det funkar.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, önskningar slår in,
   Det är jag övertygad om.
   Dröm och önska!
   Kära

   Radera
 3. Åh så mycket grattis till dig!

  När jag läser din blogg så hjälper det mig att hålla min dröm levande att kanske någon gång få göra något annat än att häcka i en kontorsstol hela dagarna..
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer att göra annat än att "häcka i en kontorsstol hela dagarna". Det vet jag. För du önskar dig ngt annat och tids nog kommer det att slå in. Men inte utan ansträngning och prioritering.
   Bara du vet vad du behöver göra!

   Radera
 4. Grattis va härligt! Och jag ska kanske ingå i ett forskningsprojekt om yoga! Allt händer när det är dags tänker jag. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad spännande med forskningsprojekt, det hoppas jag få veta mer om. Ja, jag tänker också att allt händer när det är dags! Kram

   Radera
 5. Här är en till som leder yoga på arbetstid nu. Jag har fler enskilda yogapass i veckan på jobbet. Tacksam & glad! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt! Och flera pass i veckan också, grattis!

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!