onsdag, oktober 09, 2013

Vill du skapa plats för mer energi i din vardag?

Då är du välkommen till en workshop som handlar om hur du kan prioritera dina val så att du tillför mer kraft och energi i ditt liv.

Med yoga, andning och psykosyntesövningar får du hjälp att göra val så att du får mer tid över till det du verkligen vill göra och kraft att börja förändra sådant som du vill ha mindre av i ditt liv.

Vi som håller i workshopen är:

jag - yogalärare och  andningsinstruktör samt samtalsterapeut och coach. Sedan 2008 driver jag företaget Stilla Tankar som erbjuder yoga, samtalsterapi/coachning och medveten andning till privatpersoner och företag.

Ulrica Kjellgren - befinner sig i slutskedet av sin utbildning till samtalsterapeut i psykosyntes. Hon har erfarenhet både av klienter och av att hålla workshops. Ulrica har även en skådespelarutbildning från Marieborgs folkhögskola samt Calle Flygares teaterskola.

Vi träffas lördagen den 9 november mellan 11-14 i Mamitas fina lokaler på Vikingagatan 29 i Stockholm . Du betalar 480 kronor och förutom övningar och yoga ingår även frukt/nötter och te/kaffe i priset.

Låter det lockande så hojtar du genast till stillatankar@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just din tanke, den är viktig!