onsdag, januari 22, 2014

Hello, my name is yoga and I will change your life

Det blev aldrig det samma igen. Livet. Inte efter yogan. 
Den har funnits i mitt liv i över tio år nu. Från början stapplade jag mig fram på en nybörjarkurs en gång i veckan. Sedan blev det mer. Nu är det allt. 

Ibland vet jag inte vad det är som yogan gör och inte gör. Men den verkar på djupet, i det tysta, utan att egentligen behöva analyseras. Det är därför den är en sån fantastisk terapi. Och är det inte så, att det är i kroppen och inte i knoppen som våra begränsningar sitter. Vi har dock en slags förkärlek för Quick-fixlösningar - "tänk såhär så lurar du hjärnan" Men kan vi lura kroppen? 

Jag vill inte längre lura min kropp. 2014 blir året då jag kommer att jobba ännu lite djupare in i min kropp, på olika sätt. 
2014 blir framgångens år. Så är det. Det är min vision och intention. Jag har sammanfattat 2013, känt tacksamhet och sedan stängt året. Allt för att önska nytt för 2014. 
Jag gör det alltid via dessa frågor: 

Det här är jag nöjd med/stolt över från året som gått
Dessa positiva förändringar har jag gjort
Små och stora stunder av lycka 
Det här är jag tacksam över 
Det här ser jag fram emot 2014


4 kommentarer:

 1. Vad glad jag blev av att se att du bloggar igen, har saknat dina inlägg. 2014 blir ett bra år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad snällt! Min ambition är att skriva betydligt mer än vad jag hittills gjort. Men det ligger någon slags skrivkramp här och blockerar mig

   Radera
 2. Har slarvat lite med min yoga den sista tiden. Hoppar in här hos dig där jag alltid finner yogainspiration. Läste vad du skrivit ovan och vill bara säga att när du får skrivkramp så lägg in en yogabild bara. Älskar dina yogabilder, de får mig att vilja maratonyoga på en gång.
  2014 kommer bli toppen.
  Kram/Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad fint du skriver. Blir så glad över er följare, att ni finns där och läser och peppar.
   Önskar dig ett ljuvligt 2014! Kram från mig

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!