fredag, april 07, 2006

1:a med moderkaka

Det bor någon i min mage som har bestämt sig för att titta ut någon gång i oktober. I mitten, kanske lite mer mot slutet. 20 oktober är planerat förlossningsdatum. Så man kan säga att jag hyr ut 1:a med moderkaka.

Jag såg knodden där på skärmen. Hjärtat som slog. Två armar och två ben och ett stort, stort huvud. Den ville inte riktigt visa sig utan höll ena armen om ansiktet. Jag fnissade till och sa att den såg ut som min katt, för så ligger ofta hon.

Sen grät jag. För det var så stort.

Knodden lever. Allt ser bra ut. Och efter gråten finns nu bara ett stort leende.

4 kommentarer:

  1. Ja, jag funderar också på NUPP. Men jag vet inte. Det finns ju inga garantier, och frågan är när man ska sluta oroa sig.
    Samtidigt är det ju en riskfri undersökning (vanligt ultraljud kombinerat med blodprov) men ändå. Jag vet inte.

    Men vad kul - då går vi ju liknande upplevelser hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra!

    Trevlig helg/Anette.

    SvaraRadera
  3. Jag kan rekommendera 24 oktober... utmärkt dag att ha födelsedag på. Det flaggas överallt... Det är FN-dagen. Men man kan ju få tro att det är just "mig" de flaggar för när man växer upp! *ler*

    SvaraRadera
  4. Grattis. Jag undrade vart du tagit vägen. Min första graviditet gjorde jag abort på. Hatade att vara gravid, hatade barn ville aldrig i hela mitt liv ha barn. Den andra graviditeten var en hel mardröm. Visste fortfarande inte vad vi kunde förvänta oss. Gillar ju inga andra barn. Var sjuk i nio månader med allt möjligt skit, Men vår lilleman är ju fantastisk. Tredje graviditeten gick åt helvete med missfall och den fjärde, ja den bara är utan att vi riktigt har tid med den... 8 veckor kvar...

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!