lördag, augusti 26, 2006

Dagens ris och ros

Dagens ros - till "Kristoffer" som hittade min mobil som jag tappat någonstans i all kaos och gravidtrötthet på Ikea. Han ringde det senaste slagna numret och berättade för Milla att han hittat telefonen och att han skulle lämna in den till Ikeas kundtjänst.

Dagens ris - till den jävla puckade Ikea-människan som inte registrerade mobilen som upphittad i Ikeas register utan helt sonika tog hand om den själv.

Så känslorna har pendlat från panik (när jag insåg att telefonen var borta) till total sorg (när jag insåg att den var borta och med det alla mina bilder på gravidmagen som jag ännu inte hunnit föra över från telefonen till datorn) och så glädje (när Milla ringer och berättar att telefonen finns på Ikea) och därefter bara en ren jävla ilska (när vi åker dit och ingen kan hitta telefonen)

FAN

8 kommentarer:

 1. Vilken himla otur! Du får be din kompis ringa upp den här Kristoffer och hon har nr kvar och be honom beskriva vem han lämnade telefonen till... med lite tur så kan du få tillbaka den.

  Håller tummarna för det!

  SvaraRadera
 2. Men stackars dig! En telefon går ju att ersätta, men knappast bilderna på magen. Gud så trist. Men det vore ju faktiskt en idé att göra som anna k skriver ovan.

  SvaraRadera
 3. Men vad i helvete!!! SUCK!!! Jag hoppas verkligen att den kommer till rätta!!

  SvaraRadera
 4. Milla tänkte inte på att ta Kristoffers nummer, hon blev bara glad över att han tog sig tid att ringa och berätta att han lämnat in telefonen. För hur många gör det?
  Och Ikea har fortfarande inte fått in någon telefon.
  Men, men, sånt är livet. Och det finns värre saker. Men likt förbannat - FAN

  SvaraRadera
 5. Vad typiskt att Milla inte har nummerpresentatör.

  SvaraRadera
 6. Förtydligande - Killen ringde alltså från min mobiltelefon till senast slagna numret, så Milla får bara upp mitt mobilnummer

  SvaraRadera
 7. Men vad fan, hur trög är jag egentligen? Det är ju självklart att hon inte fick upp hans nummer om han ringde från din telefon. Jösses, jag blir rädd för mig själv!

  SvaraRadera
 8. mi - fast vet du, jag var inte tydlig nog i min text, som jag skrivit det där hade han lika gärna kunnat ringa från en annan telefon. Så du behöver inte vara rädd för dig själv längre ;)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!