söndag, augusti 27, 2006

Översvämning

Det har funnits roligare helger i mitt liv. Igår blev jag av mobilen. Idag upptäcker vi att det varit översvämning i källarförrådet.
Orkar inte.
Vill boa och fixa i lägenheten som fortfarande ser förjävlig ut. Vägrar gå omkring i detta kaos med en nyfödd. Men det verkar som om det är så det blir. För det tycks alltid komma något annat emellan. Vet inte hur många helger vi sagt och lovat och intalat oss att nu, den här helgen, ska allt fixas.
Sure.
Hyllorna ligger fortfarande ouppackade i extrarummet. Sladdarna till telefon och bredband hänger i vägen i hallen så att jag snubblar på dem varje dag. Flyttkartongerna förblir stående, linneförrådet är ett enda stort kaos och de nyinköpta lamporna är inte ens uppackade.
Orkar inte.
Inte heller orkar jag bära tunga kartonger, stå med armarna ovanför huvudet och sätta upp otympliga lampor eller lyfta ner skräp till källarförrådet. Är för gravid för det.
Mannen orkar, till en viss del, men när det blir översvämning i källarförrådet och han tvingas riva ut allting som vi äntligen lyckats få in så kroknar även han.

6 kommentarer:

 1. Men vilken skithelg du haft, nu tycker jag ännu mer synd om dig. Hoppas i alla fall att inte viktiga saker blev helt förstörda av översvämningen?

  SvaraRadera
 2. Vad 17??? Men det är bara att konstatera att en olycka kommer sällan ensam, så är det........suck!!! Jag hoppas att det vänder nu (verkligen värda det) och att du snart får ro att boa in er!!

  SvaraRadera
 3. Vi har haft tur, men jag har några gamla dagböcker och pärmar med brev som blivit förstörda. Dock inte så att det är oläsligt, men det är ju så typiskt att det är just är sådant och inte gamla kläder eller vanliga böcker som förstörs, sånt som man enkelt kan ersätta.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår dig! Du har väl sett mitt inlägg om hur vår övervåning ser ut? Suck säger jag bara och skickar en medkännande kram!

  SvaraRadera
 5. En riktig skithelg :-(. Orkar inte heller så mycket, allt går i zombietempo. Jag vill bara sitta i soffan och sticka.

  SvaraRadera
 6. Sunkigt värre. Lägg upp fötterna på soffbordet och be om massage :-) Hihi, kul att vi är flera Camillor som är inne på din sida!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!