onsdag, oktober 18, 2006

Drygt en vecka kvar...

Vad är väl en vecka av ens liv. Den kan vara alldeles långtråkig, grå, trist, ensam och alldeles, alldeles...underbar.
För trots att jag sover illa på nätterna (och antingen vaknar av förvärkar, bortdomnade händer eller stelhet i svanken) knappt kan äta något (eftersom jag mår illa av att alla organ trycks ihop), får ont i magen så fort jag ska böja mig framåt och nedåt (vilket gör att jag helst inte tar på mig strumpor eller skor i onödan), inte ger mig ut på några längre strapatser eftersom jag är konstant kissnödig (och i och för sig har lärt mig var det finns fräscha toaletter att använda, vart jag än ska) och inte trivs i så mycket annat än myskläder och omlottklänningar (eftersom allt annat sitter åt eller är för litet) så måste jag säga att det här är en alldeles underbart lyxig tid.
Världen liksom stannar upp ett tag medan jag vaggar mellan kök, arbetsrum och vardagsrum och läser, dricker latte, skriver några sidor på min uppsats om utvecklingspsykologi, ser en film, läser några rader i en bok, pratar i telefon, fikar med en kompis och kanske, kanske ger mig in till stan för att uträtta ett ärende.
Bebisen kan börja sin resa när som helst, men jag vet inte om jag är helt redo än.

8 kommentarer:

 1. Vad fin du är!!!! Och du skriver alldeles alldeles underbart!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det skönt att ta dagen som den kommer ...! Visserligen jobbar jag litegrann fortfarande(så lite som möjligt) och visserligen tjatar vissa medbloggare på mig att jag måste skriva :-) men tillvaron är ändå väldigt lyxig. Och nu är sista nödvändigheterna inför B:s ankomst inhandlade, så nu ska jag nästa bara ligga på sofflocket och pilla mig i återstoden av naveln :-)

  FIN mage du har! Kram!

  SvaraRadera
 3. Lycka till. Och som tips, om du går ut, ha med ett par extra trosor och bindor i fickan ifall vattnet går. Kan kännas fräscht att i alla fall byta till torrt medan du inväntar skjuts.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. ÅH! Så roligt att få se dig så här innan det är dags!
  Man glömmer fort hur stora magar kan bli:) Vad har du för mått runt den? Den ser så fin ut. Måtten spelar väl inte så stor roll, men det är alltid kul att veta. Jag hade bara mage och jag ser ju att det är det enda du har med:)

  SvaraRadera
 5. Camilla2 här, Lillpluttens mamma alltså :-)

  Du har så fin mage! Tänk att det är dags snart! Ladda krafterna.

  SvaraRadera
 6. Halkade in på ett bananskal, vet inte ens hur jag hamnade här :) Hur som helst, lycka till med sluttampen! Jag är beräknad till dagen innan dig den 26:e.

  SvaraRadera
 7. jenny - tack!

  min stora lilla värld - va, är det nån som tjatar på dig? Kan jag verkligen inte tänka mig ;)

  erika - tack för tips och råd. Och belive me - trosor och skydd är med, hela tiden nu!

  mams - tack

  camilla - har igen aning om måttet runt magen, faktiskt, men ja, jag har mest mage. Och en del vätska i händer och fötter nu

  camilla2 - japp, jag laddar för fullt!

  åse - lycka till med förlossning och tack för kommentar

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!