onsdag, november 08, 2006

Tjoho...

...efter all kalabik och nya rutiner har jag hittat vågen. Den har jag inte ställt mig på sedan sista gången hos barnmorskan. Då vägde jag 73 kilo och var full av vätska. Nu, knappt tre veckor efter förlossningen, är jag bara tre kilo från min idealvikt. Och har alltså gått ner över tio kilo.
Och - jag kommer i mina favvojeans igen!

Ytligt och egentligen totalt ointressant för er, men det känns som om min vanliga kropp börjar komma tillbaka.

5 kommentarer:

  1. Åh - grattis, det låter som en dröm för mig. Senast jag vägde mig hos barnmorskan hade jag gått upp 20 kilo! Var sitter dom, frågade sig både hon och jag (fast jag anar att de består av ett vätskelager fördelat över precic hela kroppen - speciellt på mina Frankensteinstora händer).

    Vad skönt att det ryggonda gick över, att du överlevde sprickningen med friskt mod och att ni alla verkar må bra! Det ger hopp inför min förlossning som verkar vilja vänta på sig ... KRAM!

    SvaraRadera
  2. Låter inte helt fel. Själv hoppas jag att när den dagen kommer att jag fött barn så kommer jag gå ner massor, även det jag väger för mycket nu *S*

    SvaraRadera
  3. Grattis! Vad skönt det måste kännas! Man undrar ju hur det kommer att bli :-). Hoppas allt är bra med er! Kram!

    SvaraRadera
  4. Grattis!! Jag blir verkligen avis måste jag säga. Tack också för att du delar med dig av dina upplevelser från den första tiden, det betyder mycket för mig att få läsa det. Kram!

    SvaraRadera
  5. min stora lilla värld - du ska se att du bara rasar i vikt när den lill* ploppat ut. Och även om du inte gör det så kommer du att vara grymt snygg

    camilla - äta är ju inte helt fel :)

    jenny - vad roligt att du tycker atta mina små berättelser från bebisbubblan ger dig så mycket. Det gör mig glad :)

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!