onsdag, februari 28, 2007

Huvudvärk och latte

Jag har huvudvärk idag. En sådan där molande värk precis över pannan. Har inte haft det sedan långt innan jag blev gravid. Var en ovanlig känsla att vakna i morse. Och trots Alvedon och latte vill den inte ge med sig.
Så det blev ingen promenad med mammagruppen idag heller. Tror att det är tredje gången jag bangar nu. Men jag vaknade till först vid tio och vi skulle ses en halvtimme senare. Det funkade liksom inte.
Men Edvinds mamma var omtänksam nog att bjuda över mig på fika senare i eftermiddag. Då har jag i alla fall en anledning att gå ut. För både Signe och jag behöver luft och lite snöflingor på näsan.

För övrigt vet jag mycket väl vad huvudvärken beror på. Och det är inte alkohol eller sömnbrist. Men jag tar det en annan dag. Idag orkar jag inte riktigt.

3 kommentarer:

  1. Vad trist med huvudvärken! Hoppas att den ger med sig under dagen! Det hjälper inte med meditation? Ibland är det bara vila och vätska som hjälper. Lyssna på din kropp. Kram! Grattis i efterskott förresten på din namnsdag! Jag såg att den var igår :-).

    SvaraRadera
  2. Erika - tack!

    Mitt liv precis som - Meditation var det som fick den att släppa. Jag passade på när mannen gick kvällspromenad med Signe.
    O tack för namnsdagsgrattningen :)

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!