söndag, februari 18, 2007

Signes första skor


Vad säger ni - kommer hon inte bli vårens coolaste tjej? Det är Signes gudmor som shoppat och skämt bort. Enligt gammal sed är det just gudmor som ska förse barnet med skor, till dess att barnet blir myndigt. Det tycker jag är en alldeles strålande sed. Undrar dock om Signes gudmor också tycker det...

7 kommentarer:

 1. Där ser man, det visste jag inte, men så är mina inte döpta heller. De var gudomligt söta!! Och ROSA!! Sött!!

  SvaraRadera
 2. Coola skor! Signe kommer bli ballast i stan med de skorna :-)

  SvaraRadera
 3. hihi, såna där har nora också, fast blå. och likadana i större storlek, fast svarta :) de är fina!

  SvaraRadera
 4. DET visste inte jag heller! Toppenbra - skor som är så dyrt, största utgiftsposten när det gäller mbarn. Måste genast upplysa Livias blivande gudmor!(Och hon är(ska bli dessutom gudmor till två småflickor födda samma år ...):-)

  SvaraRadera
 5. Anna - japp, det är bara att ställa samma krav på Livias blivande gudmor :)

  SvaraRadera
 6. Vilka söta skor! Jag längtar tills att det blir dags att inhandla lite kläder och bebisprylar. Jag har legat lågt med det än så länge, men snart så :-).

  SvaraRadera
 7. Mitt liv precis - ingen panik med barnkläder för dig än, egentligen, men jag förstår att du längtar. Själv köpte jag bara fyra plagg innan Signe kom. Jag var så vidskeplig och vågade inte ta ut något i förskott. Inte för att man blir mer ledsen för att man har en massa kläder, om nu något skulle hända, men ja..jag vet inte, sån är jag :)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!