söndag, februari 11, 2007

Tips mottages

Det börjar bli dags för vårshopping snart. Till Signe.
Jag är hooked på trikåklänningar. I coola färger och mönster.
Den här kommer från Småfolk.
Någon som har tips på andra märken som säljer liknande?

8 kommentarer:

 1. Hmm, liknande... Kanske IdaT och Katvig? Molo?

  SvaraRadera
 2. Just trikåklänningar kommer jag inte på nu, men några andra sjukt söta klänningar finns på http://www.uggabugga.se (jag är dock inte helt säker på om det är din smak, men jag gillar dem så mycket att jag måste tipsa om dem!)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tyvärr. Jag har helt pejlat in killkläder. Ser nästan inte vad som finns för flickor.

  SvaraRadera
 4. Tack för tips!
  IdaT har grymt snygga bodies och sparkdräkter. De kommer definitivt att inhandlas

  Och Uggabugga har också grymt läckra kläder. Blir nog en klänning därifrån (spanade in en som är sydd av ett påslakan från Vetlanda - hur coolt är inte det?)

  SvaraRadera
 5. Åh, nu börjar ju vårkollektionerna trilla in och själv är jag helsåld på de danska. Ja, främst Småfolk då, och jag har tjuvspanat på vårkläderna och de är underbara! Annars gillar jag IdaT, Molo, Nanoou och Ej sikke lej. Allt detta finns hos tex www.elvasmatroll.se, men det är bara Molos vårkläder som kommit än. Den som väntar på nåt gott..

  SvaraRadera
 6. Sara - ja, jag håller med. Danskarna är grymma på det här med barnkläder, där har vi i Sverige mycket att lära, verkligen

  SvaraRadera
 7. Hoppas du läser min sena kommentar nu :) Har du sett Me&Is kläder på www.meandi.se? De säljs via homeparty, men man kan även köpa direkt av en säljare.

  SvaraRadera
 8. sara- tack för ännu ett tips. Jo, jag har spanat in deras kläder och funderar på att dra ihop ett party, eller kanske snarare se till att någon av mina mammavänner gör det så att jag bara kan shoppa.
  De har fina kläder!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!