torsdag, april 12, 2007

En sån där dag

Idag är det en sån här dag då jag inte riktigt är på topp. Då jag funderar på vad jag vill med mitt liv, egentligen. Då jag tycker att alla andra är så grymma på de det gör, som jag också gör, att jag lika gärna kan ge upp alla planer och ambitioner.
Som att blogga till exempel. Jag vill också vara någons favvobloggare och skriva små underfundiga texter som gör att någon viktig eller oviktig förläggare därute lägger märke till just mig och tycker att det jag gör med mitt liv är så grymt att det nog är läge att erbjuda mig det där kontraktet.
För det är ju en av mina ambitioner, att skriva min debutroman under föräldraledigheten.

Jag har bara kommit några sidor.

Idag är det en sån här dag som rättfärdigar att jag ätit två morotsmuffins och mest legat på soffan och gosat med Signis.

12 kommentarer:

 1. du er min favoritt blogger, og jeg har stor tro på deg. inspirasjon er et sluttprodukt og krever mye arbeid.. det vet jeg, som sliter med en doktorgrad :-(

  SvaraRadera
 2. Haha! Jag har också som ett litet mål att skriva en bok under det närmsta året ... Har även jag bara kommit några sidor - och det var INNAN Livia dök fram. Hoppas på att vara lite mer produktiv i juni, juli & augusti - då ska J vara hemma & pappaledig. Vi får väl se.
  :-)

  SvaraRadera
 3. Förövrigt har jag också haft en slödag. Sov middag med Livia och har sen bara shoppat lite mat & vårsjaletter. Sedan hem till latteglaset igen ...

  SvaraRadera
 4. Du är i alla fall min favoritbloggare! Ingen skriver så gripande som du! Du är bäst! Stor kram från vännen din i Linköping!

  SvaraRadera
 5. Du finns absolut på min favvolista av bloggare! Och rent bokstavligen på min favvolista på min bloggsida. Du skriver så fint, personligt på ett eget vis om moderskapet och det där att vara människa! Men ibland har man ju såna dagar som man känner sig lite sämre.

  Stor styrkekram!

  SvaraRadera
 6. Du är en av mina favoriter och jag tittar in på din sida dagligen. Du ska veta att du gör skillnad och jag är säker på att du kommer lyckas med din bok, Du är en duktig skrivare som tilltalat mig som läsare. Med tanke på antal besökare så berör du. Tack!

  SvaraRadera
 7. Håller med de andra i kommentarena. Du är en av mina favvobloger, kommer in här ofta och läser dina tankar och funderingar. En vacker dag så händer det... kram från linda i luleå

  SvaraRadera
 8. Och här kommer en till! Du har varit en av mina favvobloggare ganska länge! Och jag tror senhårt på att du kommer lyckas med din roman!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 9. Men vad säger du! Du skriver ju så att man definitivt vill komma tillbaka. Just därför finns du i min blogroll :-) Du kan lyckas med allt du vill - det sitter bara i huvudet. Heja heja med skrivandet! Och kram!

  SvaraRadera
 10. Aha, det var såhär man skulle göra för att boosta självförtroendet ;)

  Skämt åsido, jag känner att det är dags att se över min blogg. Lite förändringar har skett redan nu. Fler är på gång.

  Min norska vän - TACK! Lycka till med doktoreringen!

  Anna - Vi får helt enkelt peppa varandra med våra romaner då. Och se till att köpa varandras böcker när de väl ges ut :)

  Mitt liv precis som på film - Tack vännen, vad skulle jag vara utan dig?

  Sandra - din kommentar fick mig att tänka till lite, för nu känner jag att jag vill skriva mer om det här med att vara människa. Det inkluderar såklart Signe, men inte BARA Signe

  Fröken Fräken - tack för fina ord!

  Linda i Luleå - ja, det är lite det min nya bloggrubrik syftar på - Act as if - plötsligt händer det!

  Elmaa - där ser man, det visste jag inte. Men det gjorde susen för mitt självförtroende! Grattis itll lill-killen, igen!

  Camillas lockar - japp, it´s all in the head. Och nu jävlar ;)

  SvaraRadera
 11. Vilken slags bok ska det bli? *nyfiken*

  SvaraRadera
 12. Linda - det blir nog en spänningsroman. Tror jag. Men man vet aldrig. Det där har en förmåga att ändra sig.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!