torsdag, april 26, 2007

Lite ytligheter


Jag har dekorerat min vardagsrumsvägg. Det är sådant som upptar en stor del av min tid också. En massa ytligheter. Men det är en schysst balans det där, mina morgonmeditationer och djupa tankar kontra montering av gröna blad på väggarna, fixa naglarna och se till att ögonbrynen ligger perfekt.

Idag är det för övrigt lunch med Edvins mamma. I parken. Hon har fixat pastasallad som hon ska bjuda på. Och igår, efter föräldragruppen (vi pratade barnsäkerhet) satt vi två timmar i solen på Gateau, åt lunch och pratade. Som bara vi kan

2 kommentarer:

 1. Åh, du skriver så bra! Jag hittade hit (för ganska länge sen) via en av de bloggar du har i din favvis-lista. Har läst och skrattat och gråtit. Det är så härligt när man har en stund över att titta in här och se vad du hittar på att skriva om den dagen.
  Stort tack för att du delar med dig!
  Och för mig som går i bebistankar är det skönt att få läsa att du hittar tillbaka till dig själv, har varit lite orolig att jag skulle fastna i bebisbubblan för evigt.
  /C

  SvaraRadera
 2. C - Vilket fantastiskt inlägg. Sådana vill jag ha varje dag :)
  TACK för fina ord, kul att du hittat hit och tittar in då och då. Och lycka till med bebistankarna! Sen tror jag nog att det är ganska vanligt, och nästan oundvikligt, att man fastnar ett tag i bebisbubblan. Det hör nog till. Men visst, nu är jag på väg tillbaka igen, och det är skönt.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!