onsdag, oktober 01, 2008

Överväldigad

Jag hade såklart drömt om bra respons på mitt förra inlägg. Jag vågade aldrig riktigt hoppas. Men nu är jag överväldigad och glatt överraskad av ert fina gensvar Min mejllåda har nog aldrig varit lika välbesökt.

Som jag skrivit till många av er så vill jag ha en schysst balans mellan de som är relativt nyblivna föräldrar, de som varit det ett tag och de som ännu inte har barn men som ändå har dessa tankar kring hur livet förändras. Jag kommer därför att avvakta ännu ett litet tag innan jag bestämmer mig helt hur gruppen ska se ut.

Fokus på mitt arbete kommer att vara balansen mellan mammarollen och allt det andra som vi också har i oss och runt oss. Att få allting att få plats, utan dåligt samvete och brist på tid.
Jag håller därför på att sammanställa en enkät som kommer att ligga till grund för arbetet. Här behöver jag ännu lite hjälp, inte bara av er som redan svarat utan av er alla, som vill och kan och vågar och orkar och har tid.

Så - vill ni vara med och besvara en enkät (och det går givetvis också att göra helt anonymt när ni väl skickar tillbaka den) så skicka ett mejl till mig med er adress så kommer enkäten inom någon vecka.

Återigen - tack för att ni alla finns där ute. Det betyder mycket för mig!

7 kommentarer:

 1. Hej ! Skicka en till mig. Jag hjälper gärna till. Kram från Helena

  SvaraRadera
 2. Skicka till mig också! Jag älskar att svara på enkäter, och den här verkar rolig.

  SvaraRadera
 3. Karin med mexarna01 oktober, 2008 23:10

  Jag är gärna med och enkätar! Du har min e-postadress :-)

  SvaraRadera
 4. Jag är på! Har just mailat dig.

  SvaraRadera
 5. Yogamamma, jag tycker att det är fantastiskt och inspirerande att du kan förena nytta och nöje så med din blogg. Allt integrerat på något vis - människan, mamman, bloggaren, terapeuten. Wow!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle nog egentligen behöva vara med i ditt exjobb eftersom jag har en bit kvar dit. Dock vet jag att jag kommer få svårt att prioritera tiden. Dock svarar jag gärna på enkäten. Mailar dig men inte just nu.

  SvaraRadera
 7. Hej alla - jag skickar enkät till er som vill ha det, inga problem. Och så tackar jag för hjälpen!!

  Uttrycksrum - ja, det känns verkligen som jag förenar nytta med nöje nu, bloggen blev perfekt för detta.

  e- förstår om du har tidspress och då ska du nog inte delta, såvida du inte hemskt gärna vill. Men mejla mig din adress (mejl eller hem) så skickar jag enkäten när den är klar. Tack för hjälpen!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!