söndag, november 09, 2008

Mamma-helg

Jag har dansat hela dagen. I skolan. Lyssnat på mig själv och min egen kropp, hittat nya rörelser, utforskat gamla invanda mönster och hittat en trygghet i mig själv, tillsammans med andra.
Det är nytt för mig. Och stort. Jag har länge varit ganska begränsad i min kropp. Sedan jag började med yoga för fyra år sedan har jag successivt kommit allt närmare mig själv. Nu har jag tagit ytterligare ett steg.

I övrigt har det varit en riktig mammahelg. Tillsammans med barndomsvännen H som varit på besök. Vi lade undan alla mammavanor och ägnade oss helt åt shopping, fikastunder, lyxiga luncher och lät min man fixa frukost med nybakat bröd. Fredagskvällen tillbringades på Mosebacke med krämig pasta och underbara Hanna Hedlunds show/föreställning "Är man en MILF* nu, eller".

Milf vet jag inte om jag är. Men jag är jävligt nöjd med mig själv, som mamma och människa. Just nu.

(*Mother I’d like to fuck)

8 kommentarer:

 1. TACK igen ! Mannen tyckte jag skulle göra sånt här lite oftare !? Så jag kommer väl snart igen ! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar helg. Hoppas den hjälper dig bort från höstbluesen.

  SvaraRadera
 3. Det låter som en fantastiskt härlig helg. Good for you! Och jag vill också dansa, shoppa och äta nybakat bröd till frukost!

  SvaraRadera
 4. Du inspirerar genom mycket, tycker jag, jag borde nog också röra på mig, om inte annat för viktens skull

  SvaraRadera
 5. Som sagt, good for you!! Och skönt att höra att mannen samlade ihop lite pluspoäng;-)

  SvaraRadera
 6. Frigörande dans? Det var ett tag sedan nu för min del men jag älskar det. Återkommande höstblues känner jag igen...men lindrig...

  SvaraRadera
 7. Vad härligt! Jag har precis återupptäckt hur härligt och nyttigt det är att använda sin kropp genom nya och ovana rörelser.

  Helgen låter ju fantastisk! Vaqr showen bra?

  Och du, du är defentitivt en MILF! ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Helena - du är så välkommen så! Jag saknar verkligen dig, våra fikastunder och träffar. Men jag är glad att vi fortfarande finns i varandras liv.

  e - ja, fördelen med att jag är så medveten om min höstblues nu är att jag är bättre på att göra saker som jag mår bra av. Som det här.

  Anna - ja, det var verkligen en fantastisk helg. Och du är väl värd att dansa, shoppa och äta nybakt bröd till frukost.

  Anonym - alltid lika kul att kunna inspirera. Och dansa är lätt, egentligen, om du verkligen vill. Sätt på en platta och skaka loss hemma :) Och vill du ha tips på bra dansmeditationscd så är det bara att hojta till.Lycka till!

  Borgarbrackan - haha, ja, nu ligger han på plus igen :)

  Uttrycksrum - ja, väldigt likt frigörande dans. Trist att du också har höstblues, men skönt att den är lindrig. Det är min också, bara jag påminner mig själv om att göra mysiga saker som jag mår bra av.

  Jenny skriver - showen/föreställningen var fantastisk. Hon gör den två eller tre gånger till så passa på att boka biljett.
  Och tack för komplimangen, det var ju egentligen bara den jag var ute efter ;)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!