söndag, december 21, 2008

Signe 2 år och 2 månader

I lägenheten hörs glada julsånger blandat med klassiska barnsånger. Språket utvecklas varje dag och meningarna innehåller ibland fler än fyra ord i rad.

Att gå dagis är aldrig en kamp, snarare ren gläjde. Bästa kompisen är Tyra, men att busa med kusiner och mostrar och mamma och pappas vänner funkar nästan lika bra.

Mat och sömn funkar smärtfritt de flesta dagar. Spjälsängen ratas dock för det mesta, till förmån för myshörnan på golvet. Att få massage på rygg och ben är ett måste innan sömn. Slutar vi för tidigt hörs ett bestämt "Mera mamma, mera massage!".

Att måla vid farfars gamla ritbord är en favorit, han är reklamtecknare och har en massa spännande färger och kritor och penslar. Farmors mat äts mer än gärna och att gunga är kul när man är i lekparken. Inomhus diggas dvd-och eller Bolibompamys i soffan samt att hoppa och busa i mamma och pappas säng. Kullerbyttorna blir allt mer avancerade

6 kommentarer:

 1. Vad söt hon är! Zoe gillar också massage när hon ska sova, och säger till om man slutar för tidigt. :-)

  SvaraRadera
 2. vad fin hon är, så söt!
  grattis till lilla signe!

  SvaraRadera
 3. Vad mycket hon kan, lilla snart storasysteryster Signe!

  SvaraRadera
 4. Underbar läsning... tänk att hon pratar i långa meningar nu. Sött med massagen också, ljuvlig liten tjej! Kram

  SvaraRadera
 5. Sötnos! /Camilla

  SvaraRadera
 6. Jessica - där ser man vad spädismassagen förde med sig, vi började där och har fortsatt. Nu är hon beroende. Gulligt att även Zoe gillar det, fast vem gör inte det?

  Jen - tack så mycket!

  Frida - ja, tänk att hon snart är storasyster, vår lilla lilla Signe

  Sandra - gillar att göra månadssammanfattningar. Framför allt gör jag det för att komma ihåg efteråt, men ibland är det bra att påminna mig om vad som faktiskt händer i hennes liv just i detta nu.

  Camilla - visst är hon!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!