måndag, februari 15, 2010

Lite hjälp på inspirationens väg

Jag coachar. Inspirerar. Och terapeutar.
Jag gillar det.
Jag får energi av det.

Men av någon anledning har jag tappat tråden lite här, på bloggen.
Därför skulle jag vilja ha hjälp från er. Vad vill ni läsa om? Finns det något särskilt ämne som du är mer nyfiken på, vill veta mer om?

Skriv en kommentar, eller mejla så kommer jag förhoppningsvis att skriva lite fler inlägg.

Jag tackar, bockar, bugar och niger för hjälpen.

16 kommentarer:

 1. Jag älskar ju att läsa om din roll som mamma och är alltid nyfiken på din roll som fru :-) . Men som du skrev hos mig, sånt delar man med sig av så mycket man vill. Jag är hemskt nyfiken på din sunda kost och skulle gärna läsa mer om det och hur du tänker kring hälsa, kropp och mat i relation till varandra.

  Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar ju att läsa om din roll som mamma och är alltid nyfiken på din roll som fru :-) . Men som du skrev hos mig, sånt delar man med sig av så mycket man vill. Jag är hemskt nyfiken på din sunda kost och skulle gärna läsa mer om det och hur du tänker kring hälsa, kropp och mat i relation till varandra.

  Stor kram!!

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag står i begrepp att köra igång mitt alldeles egna så är det om ditt företag jag hungrar mest tror jag. Eller, i augusti kör jag igång men jag kommer samtidigt att jobba heltid. Tycker alltid det är härligt att läsa om ditt mammaliv också och om dina tjejer. Tja, det här blev lite osorterat kanske, men som du skrivit hitills. Helt enkelt! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker om att läsa om ditt liv som småbarnsmamma, det tuffa och härliga. Det blandade. Det vi - så många - känner igen oss i.
  Mera sånt! Mera vardag!
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är väldigt intressant att läsa om mammalivet, hur ni hanterar olika saker med barnen osv. Gärna din syn på olika "uppfostringsfrågor" eftersom jag tycker du verkar så genomtänkt och klok.
  Vore också superintressant att läsa mer om ditt terapeutjobb, hur du jobbar med sånt rent konkret, vad är det som hjälper, om du förstår hur jag menar.

  SvaraRadera
 6. Hej!Din yrkesroll och din syn på livet är inspirerande att läsa om. Din vardag med barn, man och jobb samt träning och kost som jag själv brinner för.
  Mvh Kristina

  SvaraRadera
 7. Ja jag läser gärna om båda men ska jag välja läser jag gärna mer om ditt företag å dina vinklar och tankar om ditt arbete...Du besitter ju en massa kunskap som skulle få va kul att ta del av!
  Du boken jag skrev om för ett tag sedan som du blev nyfiken på heter:
  Hel/ Hans Thörn, Catarina Rolfsdotter-Jansson
  Lovade ju att återkomma men nu läser jag annat så det kommer att ta tid..så du kan ju alltid låna den å få en egen uppfattning tänkte jag:)
  Kram till dig

  SvaraRadera
 8. Jag tror att tidigare kommentarer nämner allt jag redan tänkt att skriva :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag har läst här länge, följt dig ändä sen du försökte få barn. Jag tycker om ditt sätt att skriva.
  Men du skrev personligare förr, mer intimt. Det saknar jag.

  SvaraRadera
 10. Jag gillar att läsa om din vardag och reflektionerna kring den. Som Livets Orkester du nyss skrev om till exempel. Men jag tror på att man först och främst ska skriva om det man känner för att skriva om! Det är nog inte konstigt att ditt fokus är lite splittrat just nu. Ge det lite tid så kommer du nog att hitta tråden igen! Jag gillar i alla fall ditt sätt att skriva och inspireras av att ta del av dina tankar om livet! Kram!

  SvaraRadera
 11. Inte så konstruktivt från min sida kanske, men jag gillar att du skriver om det som finns på hornhinnan just där och då. Så äkta. Kram, Sanna

  SvaraRadera
 12. Jag skulle vilja ha tips och råd om hur man kan hjälpa sig själva att "landa" i saker och ting som sker. Jag personligen är gravid med vårt första barn (efterlängtat) och kan bara inte ta in det och helt förstå. Vilket är oerhört frustrerande. Hur får man med sig själv på banan, hur förstår man allt som sker.

  SvaraRadera
 13. Sandra - ett inlägg om mitt liv som fru kan det kanske komma att bli. Spännande att se vad det kan bli :)
  Kram och tack för inspiration

  Annika - då kör jag på som vanligt, vilket jag iofs alltid tänkt, jag var mest nyfiken på om det var något mer ni ville läsa om. Så det kanske kan bli lite mer om mitt företag då. Och lycka till med starten av ditt! Kram och tack för inspiration

  Anna - den härliga vardagen som småbarnsförälder kommer jag med största sannolikhet att skriva mer om. Det är mitt liv. En stor del av det. Tack för inspiration!

  Alexandra - barnuppfostringsfrågor, oj, coolt. Det kanske jag kan skriva om. Eller snarare hur jag själv lotsar mina barn framåt i livet.
  Och så lite mer teraputande kanske.
  Tack för inspiration!

  Kristina - träning och kost kan jag definitivt skriva lite mer om, det är en stor del av mitt liv och har alltid varit, men det har nog inte framgått så mycket här kanske. Det andra som du skriver känner jag att jag får med i mina inlägg.

  Toril - vinklar och tankar om mitt arbete...ja, jag försöker skriva en del om det redan och jag kan nog skriva mer. Tack för boktips! Och tack för inspiration.

  Lova- ok, vad bra att ni är eniga :) Och tack för kommentar!

  Hannah - jag vet att du hängt med länge. Det gör mig glad! Och jag håller med om att jag var personlig och intim förut. Nu har jag blivit mer offentlig, dvs det är många av de jag känner som läser här och jag använder även bloggen som min marknadsföring i mitt arbete som teraput. Det gör att det blir svårare att vara sådär intim och personlig. Men jag saknar det. Också.

  Anna Fredag- jag kommer alltid att skriva om det jag själv vill skriva om. Men jag behövde/behöver lite inspiration och därför tog jag hjälp av er läsare.
  Och tack för att du gillar det jag skriver. Och det gör mig glad att du blir inspirerad av mina tankar om livet.

  Sanna - lite mer här och nu, att leva i nuet. Min blogg heter ju det och just nu är jag ganska usel på att leva så. Tack för kommentar!

  Linda T - hej och tack för kommentar. Att få med sig själv på banan och förstå allt som sker kan vara svårt. Särskilt som gravid tänker jag. Och att få med sig själv och landa i allt som händer..ja, det är som så mycket annat väldigt individuellt. Jag känner inte dig och vet inte din bakgrund, men kan det finnas en oro med i bilden som hindrar dig från att ta in och förstå? Om du förstår vad jag menar? Du får gärna höra av dig på mejl medm fler tankar och funderingar. Kram och tack för kommentar

  SvaraRadera
 14. Det mesta har redan nämnts ovan, men jag skulle nog i alla fall vilja lyfta fram att vara mamma - här och nu. Att det ibland är upp och ibland ner. Men med en massa kärlek. Det gillar jag när du skriver om. Och så gillar jag yogabiten, eftersom jag själv blivit fast för det ;)

  Om du dessutom är intresserad, finns det en Kreativ Award till dig i min blogg :)

  SvaraRadera
 15. Jag måste säga att jag har gillat skarpt det du skrivit om på sista tiden. Har gett mig nya tankar. Så jag tycker att du ska fortsätta med det. Om du vill. Eller så behöver du kanske bloggvila lite så du får ny inspíration för att skriva. För JAG är grymt imponerad av dig och andra som skriver sådana här kreativa bloggar. Att ni orkar. Men jag är glad att ni gör det för det ger nog en hel del folk mycket. Iaf mig. Jag tackar och bockar för det du har skrivit hittills :)

  SvaraRadera
 16. Susanne - men vad du är rar, tack för utmärkelsen! Jag blir alltid så glad av sådana. Däremot är jag usel på att svara på dem och själv utnämna. Jag har så svårt för det för jag tycker att alla ni som läser och skriver här är fantastiska. Men tack snälla, snälla du!
  Och mamma här och nu och yoga får du definitivt läsa mer om. Det kan jag lova! Tack för kommentar

  Frida -åh,tack söta du för fina, fina ord. Jag blir alldeles rörd. Och jag vill att du och alla läsare ska veta att ni betyder väldigt, väldigt mycket för mig och bloggen. Jag skriver först och främst för mig själv, men vill såklart att ni ska hänga kvar och gilla det jag skriver.
  Kram och tack!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!