måndag, augusti 23, 2010

Dränerad på energi

Den ligger som en hinna över allt jag gör. Tröttheten. Och den har gjort det länge. När jag och mannen pratade om förra året kan jag inte riktigt minnas vad vi faktiskt gjorde, trots att vi tillbringade mer än halva året tillsammans, hela familjen.
Och sommaren har också försvunnit i den här trötthetsdimman. För att jag blev sjuk. Ocn nu är jag sjuk igen.

Det finns så mycket jag vill göra. Men jag orkar inte. Och jag låter det vara så. För allt sker av en mening och jag behöver antagligen lära mig något av det här också.

Och imorgon är en annan dag. Då har jag en energidag, för då jobbar jag med Stilla tankar. Tack gode gud att jag kan fylla på det jag har dränerats från annat håll.

(och jag vet nog egentligen mycket väl var energin försvinner, jag behöver bara bli bättre på att erkänna det och göra något åt det)

9 kommentarer:

 1. I medvetenheten och erkännande finns förändring. Jag föser över lite kraft till dej, och energi! Kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du har sätt att tanka energi!
  Att du inser hur det står till är första steget mot att göra det bättre.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Delar med mig av den energi jag har för tillfället. Hoppas du får mer balans i livet. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Det är oändligt bra att hitta sina sätt att tanka energi regelbundet, så lätt det är att glömma när man är mitt uppe i det stora svirret. Tur att du har dina dagar med Stilla tankar. Och du är ju en klok kvinna som verkar vara bra på att se vad du behöver, det är tur. Fast det är ändå alltid inte så lätt att faktiskt ta bort det som dränerar eller fylla på för största behovet i rätt tid... Jag hoppas du hittar fler sätt att fylla på det som behövs. Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Önskar dig ett lastbilsflak med energi. Och att du orkar vänta... Kraft och kram till dig min vän!

  SvaraRadera
 6. man blir knäpp och tokig av att vara sjuk om och om igen och inte orka allt det man skulle vilja. och allt det man måste... men du är klok som en bok som kan ha det där förhållningssättet! hoppas det känns bättre idag. kram!

  SvaraRadera
 7. Nina - ja, visst är det så, att i medvetenheten och erkännande finns förändring. Det vet jag ju. Men jag behöver bli påmind om det. Så tack. Och tack för kraft och energi!

  C- ja, det är en jäkla tur att jag har mitt sätt att tanka energi. I love Stilla tankar!

  Helen - tack för energi!

  Annna - tack för dina tankar och din påminnelse om att jag har Stilla tankar och andra sätt att hitta energi.

  Annika - åh, ett helt lastbilsflak. TACK!

  Fru a - ja, det är ju det, att jag inte blir fullt frisk nån gång. Samtidigt är det "bara" ett virus, det finns ju värre saker, men det dränerar mig på energi, det gör det. Och ja, idag känns det faktiskt bättre. Kram och tack för dina tankar

  SvaraRadera
 8. Åh göta petter..inte du också! Denna trötthet...hoppas att du finner vägar vännen..Jag tror som du att vi oftast vet vad det är som är galet, vad det är som dränerar..men det svåra är ju att ta steget och göra något åt det..Jag börjar mer å mer själv se klart..men är faktiskt rädd..ja eller livrädd för att ta stegen som behövs..Knasigt. Jag hoppas ändå att jag ska våga. Kramar!

  SvaraRadera
 9. Toril - ja, denna trötthet...och det där steget som oftast behöver tas för att minska tröttheten lite grann.
  Spännande att se vad den där rädslan handlar om, för dig, men jag vet att du har hjälp för att göra det. Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!