måndag, november 29, 2010

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Ja, vad har jag på mig idag egentligen? Jag ligger nedbäddad i sängen, under duntäcket, med lite lätt feber, och har gjort större delen av dagen. Vad jag har på mig är inte riktigt värt att fotograferas och dokumenteras för omvärlden.

Men det är i alla fall ett svart yogalinne och svarta yogabyxor, båda från Prana. En grå/vit-randig top från BikBok samt gråa raggsockor som min mamma stickat.

När jag inte ligger i sängen utan är uppe och går på de kalla radhusgolven har jag även en beige tjock kofta med skärp från Zara samt ett par vita fårskinnstofflor på mig.

Föga inspirerande inlägg. Ibland känns den här utmaningen ganska mesig. Behöver kanske sticka in med lite personligare tankar emellanåt, eller vad säger ni?

4 kommentarer:

 1. Jo, jag håller med. Men kanske är det så att man inte ska känna sig helt tömd efter de mer personliga inläggen. Då kan det vara skönt att bara vara ytskrapare en dag. För så är ju livet också ibland. Och som sagt, krya på dig!

  SvaraRadera
 2. ja, tänk vad skönt att vara ytlig ibland :O)

  SvaraRadera
 3. Jag tänker att jag är så glad över kontrasterna på din blogg. Jag gillar faktiskt att läsa om hur du ser ut på ytan. Också. Tänker att på nåt sätt visar du din sårbarhet den vägen med. Hälsningar från en barfotad Sanna i fluffig morgonrock och stripigt hår.

  SvaraRadera
 4. K - vilket fantastiskt ord, ytskrapare. Det gillar jag att vara. Också. Ibland. Och helt tömd känner jag mig inte efter inlägg, men det handlar nog om den där gränsen mellan privat och personlig som jag skrivit om tidigare. Tack för din tanke!

  Carina - ja,jag är jäkligt ytlig ibland, också, jag gillar ju det där med balans vet du! Tack för din tanke

  Sanna - vad kul att höra att du gillar kontrasterna, nu har de ju kommit fram mer än någonsin. Kanske inte det mest lämpliga tillfället egentligen, nu när jag blivit kunskapsambassadör för Nestlés barnmat och det kanske kommer att hitta hit nya läsare som kanske blir helt förskräckta av mina inlägg om raggsockor. Haha. Fast det bjuder jag på, det är ju sån jag är. Kram och tack för din tanke. Igen.
  Och vad skönt med fluffig morgonrock och stripigt hår, enjoy! På riktigt alltså. Underbart.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!