tisdag, februari 01, 2011

Blog Award. Och lite Kärlek de Luxe


Jag fick en sådan fin award av Helle. Tack! Och det fick mig att tänka på den här kärlek de luxe-grejen som figurerar bland bloggar nu. Att ge kärlek och samtidigt länka till en blogg om dagen i trettio dagar. Det har jag inte riktigt velat göra. För jag kan inte välja sådär. Jag vill varken välja eller välja bort. Och alla de bloggar som finns i min lista är sådana som är värda att uppmärksammas, på ett eller annat sätt.

Nej, min kärlek går istället till alla er som läser här - ofta, ibland, sällan, då och då, och som på något sätt lämnar ett litet avtryck genom en kommentar, ett mejl eller bara som statistik i min räknare. Jag diggar er! Några av er har blivit mina vänner på riktigt, många hör av sig regelbundet och några av er är min klient, på ett eller annat sätt.


Och så ger jag er länkar till fem fina bloggar. För awarden vill att man gör det. Och jag delar gärna med mig av dessa pärlor (och alla andra pärlor i min blogglista såklart). Och ja, här väljer jag väl på något sätt ändå. Men utan att välja bort.

Fröken blund - Hon är min fina vän. På riktigt. Och det är jag glad över. För hon är något alldeles extra. Och just nu går hon igenom en tuff tid i sitt liv. Om det, och om annat i livet,skriver hon på sin blogg. Och hennes språk, ja det går inte av för hackor. Hon kan det där med att beröra. Så här fint skriver hon om mig.

Solhälsningar & Huvudstående - en yogini som inspirerar om yoga och livet och om den vackra konsten att lära ut yoga. Som känns som en nära vän fastän vi inte träffats, men kanske är det så med yogan, den förenar.

Annika - ja, här skulle jag kunna skriva samma sak som jag skrivit här ovan. Annika är också en yogini och en yogalärare med egen shala. Bara det är inspirerande i sig. Hon berör mig med sina texter och sitt språk.

Harmonia - en ung, klok och vacker tjej som skriver om vägen tillbaka. Och vilken väg sedan. Hon är på gång. You go girl!

K - en glamourprelle i vardagen. Vi tänker och tycker lika och verkar lika på många sätt. Och ändå inte. Ja, ni vet, sådär magiskt som det blir ibland.

Toril - här får bloggen tala för sig. Vackra foton och vackra ord, även om det som gör som allra, allra ondast.

Det blev sex bloggar, jag ser det nu, men så får det bli. Awarden vill även att jag skriver tre saker om mig själv, som jag tycker om. Kort och koncist blir det - 1) Att åka längdskidor 2) Att krypa ned under det tjocka duntäcket för en stunds vila sådär mitt på dagen 3) Min kvällsmeditation. Att stilla tankarna en stund.

Ja, det blev en award. På mitt sätt.

8 kommentarer:

 1. Du anar inte Maria, hur glad jag blev i hjärtat nu. Och just ikväll när jag är lite låg och vemodig var det extra skönt! Och lite blog kärlek kommer här right back at ya!

  SvaraRadera
 2. Åh tack Maria, vad du är snäll. Det här ska jag ta med mig idag när jag känner mig lite extra trött, dina ord får bli min energireserv. Tack <3

  SvaraRadera
 3. Jag har helt missat den där kärlek-de-luxe grejen med 30 dagars länkande, var award-grejen en del av det? Jag tycker du nu gjort det bästa, som du alltid gör - att skriva på ditt eget vis och med dina visa ord.
  Kram din yogavän
  Helle

  SvaraRadera
 4. Annika - vad härligt att jag kunde göra dig glad. Det är du värd! För jag gillar verkligen dig och din blogg och blir alltid glad när jag ser att du uppdaterat.
  Yoga förenar. Yoga är livet. Tack för att du delar det med mig.

  Maria -tack själv, för din fina blogg och för vår kontakt!

  Helle - Nej,kärlek de-luxe-grejen är inte en del av utmärkelsen, det var jag som gjorde det till en egen liten grej. Ett rörigt inlägg överhuvudtaget. Men ändå ett inlägg tänker jag när jag läser det såhär i efterhand. Tack för dina fina ord. Igen. Kram från din yogavän!

  SvaraRadera
 5. Och jag blev också riktigt riktigt lycklig av dina fina ord! Jag tycker, precis som du, att det är så mycket igenkänning i våra tankar och tänker ofta på hur roligt det hade varit att sitta i lugn och ro och bara prata, du och jag. Dig har jag läst sedan jag började min vandring bland bloggarna och långt innan min egen blogg, så det känns ju som en lång relation på något sätt! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Åh, finaste du tack tack tack!
  Vet inte riktigt vad jag ska säga - jag får återkomma i min blogg.
  Kärlek!

  SvaraRadera
 7. och det är så det blir bäst! på ditt sätt!
  och sen käraste du, så blev jag så himlens glad över det här fina du skriver om mig. Tack fina fina du. och du vet ju, det är tack vare dig jag bloggar. det kan aldrig skrivas för många gånger. Stora kramen!!!! och tacktacktack!

  SvaraRadera
 8. k- vi får väl göra det någon gång, sitta ner i lugn och ro och prata. Och dricka ett glas vin. Eller två.

  Nina - du behöver inte säga något alls. Kram fina du

  Fröken blund - ja, tänk att det är tack vare mig, det är coolt. Och igår när jag kollade igenom mina gamla mejl hittade jag en hel del från 2007 från dig, med foton på våra små. Tänk att vi känt varandra ganska många år ändå. Kram, igen och igen. Om två veckor ses vi!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!