onsdag, mars 23, 2011

Kurs i medveten andning

Att bli medveten om sin andning och förbättra den är ett av de absolut snabbaste och effektivaste sätten att förbättra sin hälsa.

Med medveten andning kan du bibehålla lugnet, stabilisera blodtrycket, förbättra syresättningen av kroppens celler och därmed få mer energi och mental klarhet. Genom att lära dig medveten andning får du också ett bra verktyg för att minska stressen i ditt liv.

Under dessa timmar går vi igenom andningen både teoretiskt (vad händer i kroppen när vi andas) och praktiskt (genom enkla andningsövningar). Kurspresentationen får du med dig i pappersformat så att du enkelt kan fortsätta andas medvetet efteråt.

Datum: Lördagen den 9 april
Tid: 13-15
Plats: Om Shanti, Ålstensgatan 8 i Bromma
Kostnad: 400 kronor* I priset ingår även frukt& te samt kursmaterial
Anmälan till: stillatankar@gmail.com alternativt 0736-19 44 19

Varmt, varmt välkommen!
/Maria Forslund


*har du varit med tidigare betalar du 350 kronor. Likaså om du är min klient på ett eller annat sätt. Och kommer du med en vän så betalar ni 700 kronor tillsammans. Är du med i min distanskurs i medveten andning betalar du 300 kronor för denna kurs (som är ett utmärkt komplement till distansen)

4 kommentarer:

 1. Hej vännen! Det var länge sedan jag kikade in här nu. Men nu tog jag mig i kragen eftersom jag vill säga; Tack, ja till och med Tusen tack! Tack för att du gav mig andningen som ett verktyg. Just nu sover jag fruktansvärt dåligt och vaknar ofta i vargtimmen. Tankar snurrar och stressen kryper sakta liksom under skinnet men tackvare andningen (och dig)så andas jag och låter tankarna passera förbi. Oftast lyckas jag faktiskt somna om igen. Nu funderar jag över att gå kurs hos dig för att lära mig mera. Eller visst var det så att du hade någon distanskurs i medveten andning? Antar dock att jag är för sent ute. ;) Vi hörs hur som helst för jag återkommer för att bli inpspirerad av dig. Kram

  SvaraRadera
 2. Hihi, alldeles för snabba med min kommentar ser jag nu eftersom jag skrev först och läste inlägget sedan. ;) Lite märkligt då att inlägget handlar just om medveten andning. Kram

  SvaraRadera
 3. Det här tror jag stenhårt på, andningen är A och O.

  SvaraRadera
 4. Intressesmurfen - eftersom du skriver din kommentar först och sedan läser inlägget så tror jag att du verkligen behöver komma och andas :)
  Skämt åsido - jag har skickat en privat inbjudan till din mejl, kära du. Du är varmt välkommen på min nästa kurs (den 9 april). Jag ger också privat andningscoachning så vill du hellre ha det så går det finfint.
  Distanskursen började för fyra veckor sedan så där är du lite för sen, men jag kommer att starta upp en ny kurs i april så då är du också välkommen.
  Vad härligt att andningen hjälper dig att somna om under natten! KRam

  Jenny - ja, andningen är verkligen a och o, jag håller med.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!