lördag, april 09, 2011

Ekologiska produkter - Saltå Kvarn - Smakråd

För några veckor sedan ansökte jag om att få bli smakråd för Saltå Kvarn.
Trettio personer söktes för att ingå i en grupp som ska testa företagets produkter, tipsa och ge tankar och erfarenheter. Tanken är också att gruppens deltagare ska laga till middagar med produkterna och delge de andra recept och idéer. Man blir också inbjuden till olika event som Saltå Kvarn anordnar och en helg i september ska gruppen träffas och laga mat, baka surdegsbröd och få utbildning i miljö och ekologi på företagets gård i Järna, strax utanför Stockholm.

Det lockade rejält. Så jag sökte. Bland många, många andra. Och sedan tänkte jag inte så mycket mer på det.

Förrän häromdagen. När jag plötsligt får veta att jag är en av de trettio som valts ut.

Nu är det första startkitet på väg till mig. Och jag ropar hipp, hipp hurra. Turen har vänt.

Här hittar du Saltå kvarns blogg. Och här finns de på Facebook. Jag puffar gärna lite extra för dem, och inte bara för att jag är ett Smakråd.

4 kommentarer:

 1. Men grattis Maria! Ska bli spännande att läsa om. Och kanske få en del tips på köpet :)

  SvaraRadera
 2. Annika - tack snälla. Ja, det känns spännande att få vara Smakråd i ett företag som jag verkligen tror på och vars produkter jag redan nu använder en hel del. Dessutom är de snygga att ha i skafferiet.
  Och jag lär nog återkomma i frågan :)

  SvaraRadera
 3. *vinkar lite* Hej "kollega" i smakrådet,ska spana runt här hos dig,skönt med ro...vill börja meditera varje morgon men med tvillingar...hmm.. Kanske du kan inspirera mig? :P

  SvaraRadera
 4. Tvillingmamma - hej, kära du. Skoj med nya bekantskaper. Och roligt att det sker via Smakrådet. Och vet du, tvillingar eller ej, meditation handlar alltid om prioritering (som så mycket annat). Jag hejar på dig, du fixar meditationen, såvida du vill och längtar tillräckligt mycket såklart. Tack för din tanke!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!