lördag, juli 16, 2011

Tacksamhetsalfabet (och vad jag gillar) - K

Kroppen. För att den är min kropp. Min starka och friska och alldeles fantastiskt vackra. Så är det. Så kommer det alltid att vara. Celluliter, putmage och rynkor till trots. Jag tar hand om den och har alltid gjort och kommer alltid att göra. Den är mitt tempel banne mig och min kollega och inspiratör Maria Helander har skrivit alldeles fantastiskt om det här med kroppen.

Kärlek. För att den är störst av allt. Och behöver inte förklaras på något annat sätt.

Klienter. För att jag älskar att jobba med dem. Och vill gärna ha fler. Både nära och på distans.

Kollegor. För att de gör mina arbetsdagar så förbaskat roliga. Vi skrattar en massa och sånt är viktigt.

Kläder. För att jag gillar kläder. Och att vara välklädd.

Kvällste. För att att det blivit mitt och mannens sätt att varva ner och byta några ord med varandra efter en hektisk dag.

Kryssning. För att mannen jobbar med sådana just nu. Sådana som är så långt ifrån Finlands- och Ålandskryssning man kan komma. Och för att jag drömmer om att åka på min allra första snart. Gärna till Medelhavet.

2 kommentarer:

  1. Jag gillar verkligen ditt alfabet av tacksamhet. Det ger mig nya syn på vissa saker och får mig många gånger att tänka ja just de.... det är ju härligt/fint/bra. Tack! Kram

    SvaraRadera
  2. Nu ska vi se. Kläder, kollegor och kärlek för min del. Kramar ingår väl nästan i kärlek. Kranvatten är gott, vårat iaf. Mina kusiner tycker jag om. Kram H.

    SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!