tisdag, september 27, 2011

När inspirationen kommer

Jag fick en ledig dag idag. Vi har hantverkare i huset som gjorde att jag inte kunde vara hemma (som jag tänkt). Jag har mens (vilket gör att jag inte kan yoga som jag tänkt) och jag har inga inbokade klienter hos Stilla tankar (som jag visserligen visste om sedan tidigare).

Jag gillar lediga dagar. Det är då inspirationen kommer till mig. Jag har inte fokus på prestation, men det är då den plötsligt finns där.
Så efter en förmiddagsfika på Gateau, en lång powerwalk samt en halvtimmes meditation på en klippa vid Mälaren så slog det mig plötsligt att jag ska anordna en ny distanskurs med fokus på vila och återhämtning. För det är ju det som ligger mig varmast om hjärtat.

Kursen är under uppbyggnad men tanken är att jag ska bygga den kring de meditation/avslappning/avspänning-och andningsövningar som kommit att betyda mycket för mig under alla år. Den kommer att byggas kring en unik blogg och med veckovis coachning, som vanligt. Skillnaden är att den här gången kommer jag att lägga in guidade övningar som jag själv spelar in.

Så - eftermiddagen har ägnats åt filminspelning på Stilla Tankar. Med mig och min röst. Jag tror att det kan bli väldigt, väldigt bra. Vill du vara med? Mejla mig på stillatankar@gmail.com, Mer info kommer när kursen är helt klar, men jag tänkte att det kunde vara kul att se hur många av er som är intresserade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för just din tanke, den är viktig!