söndag, oktober 30, 2011

En fin helg

Det har varit en bra helg. Det gör liksom ingenting att det är måndag imorgon och allting börjar igen. Det brukar kännas så de helger jag byggt på med lite extra energi.

Helgens energi har bestått av en heldag i Nyköping, med bästa H. Vi brukar träffas där. halvvägs för oss båda, och prata igenom livet över några koppar kaffe, en tallrik mat och några shoppingpåsar. Det är ett fint sätt att bara få vara vi, bortom alla andra roller.
När jag kom hem hade barnen och fixat lördagsmys och jag kröp upp i soffan med ett glas vitt medan mannen lagade middag.

Idag tackar jag för en extra timmen (som ägnades åt morgonyoga), att vi har möjlighet att gå på minijumpa med ungarna varje söndagförmiddag, att jag fick sitta en hel timme ifred och dricka kaffe och läsa söndags-DN, den långa skogspromenaden medan Siri sov lunch i vagnen under en skön filt och det där goda vinet till kvällens köttgryta.

Har du haft en bra helg?

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg du har haft och det lyser energi om ditt inlägg! Så härligt att ladda batterierna mellan varven, blir lite enklare att hantera vardagen då :o)

  SvaraRadera
 2. Låter som att det blev en riktigt skön helg för dig! Det blev en helt ok helg här med, med lite vila och lite jobb. Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Anonym - ja, energi behövs onekligen för att ladda batterierna. Särskilt den här tiden på året.

  K - japp, skön helg blev det. Och nu hoppas jag på ännu en. Även för dig. Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, har du lite extra energi får du gärna skicka över lite till mig :o)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!