torsdag, oktober 13, 2011

En tacksamhetens tanke

Jag jobbar på Stilla tankar hela dagen. Från tidig morgon till sen kväll.
Det är en ynnest att få vara här. I de vackra lokalerna. Jag älskar att låsa upp dörren på morgonen, tända ljus överallt och solhälsa in dagen. Det gör jag nästan alltid innan jag tar emot dagens första klient. Jag tänker att klienterna möter en ännu mer grundad och landad terapeut då.
Att grunda och landa är viktigt för mig. Att vara här och nu. Att möta klienten där klienten är och inte gå in med mig själv, mer än där det behövs. Det är ett magiskt yrke. Och jag har fantastiska klienter. Så är det bara. Tänk att jag får följa med på deras egna, unika resa, med allt vad det innebär. Waw.

3 kommentarer:

 1. Jag är så glad för din skull. Att du får jobba med det som du brinner så intensivt för. Och jag är lite avundsjuk att jag inte är där än. Men jag samlar mod, kraft och erfarenhet för att en dag våga skapa min egen praktik. Önskar dig all lycka och välgång.
  Ljus och värme.

  SvaraRadera
 2. Finaste Maria, du är så värd dethär!

  SvaraRadera
 3. Helén - tack, vilka fina ord! Och vet du, jag är övertygad om att du kommer att nå dit du vill också. Du har mod, kraft och erfarenhet. Det svåra är att våga lita på det och kasta sig ut. Tillit!

  Nina - fina, fina. Tack!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!