fredag, oktober 14, 2011

Stjärnklar morgon och waw-helg

Det var stjärnklart när jag rullade ut min yogamatta imorse. Månen (som fortfarande är relativt full) lyste upp precis så mycket som jag behövde för att sakta väcka kroppen. Min tidiga morgonyoga är försiktig. Med mycket fokus på andning. Det är så jag vaknar nu, och får kroppen varm.

På parkeringen stod min bil och väntade, frostig och kall. Jag skrapade rutorna för andra gången den här säsongen och kom i kontakt med en känsla av att jag inte riktigt är redo för det, än. Jag gillar mörker och kyla, det gör jag, men det finns en del i mig som gärna skulle slippa fönsterskrapning och av- och påklädning av bångstyriga barn den här årstiden.

I övrigt ser jag fram emot helgens yogaworkshop på Om Shanti. I yinyoga. Det är första gången jag testar den formen och jag ser mycket fram emot det. Att i stillhet och närvaro gå djupt in i kroppens bindväv. Det känns som en waw-grej. Och jag behöver waw-grejer i mitt liv just nu.

En annan waw-grej är lördagens tjejlunch. Jag har skramplat ihop ett härligt gäng med tjejer som kommer över på lunch, vin och cupcakes. Med eller utan barn.

Har du någon waw-grej på gång i ditt liv just nu?

4 kommentarer:

 1. Det låter härligt med din helg. Just nu är det bubbel-i-magen-känsla bara av att vara ledig i helgen. Och att i tre dagar i rad få middag vid dukat bord på annan plats än hemmet. Nog är det waw? Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Fint!

  Här är det waw för att min viktresa neråt går som på räls, mest ner, ngn gång stopp, ngn gång ett steg tillbaka. Just nu bara framåt! Waw även för träningen som jag bara älskar, är dock riktigt nyfiken på yoga. I sinom tid...
  Waw även att min syster gjort en stor operation och är på väg tillbaka till att få ha ett liv. Middag för henne plus familj imorrn.
  Lite waw!

  Kram och ha en supermysig lunch! Hade jag bott i Stockholm hade jag kommit med en flaska under armen och joinat! ;)

  SvaraRadera
 3. Hade en waw-grej igår, åt och drack lite vin med några av mina yogaelever som vill ses lite mer. Jag är tacksam för deras enorma respons. Det är väl waw? Kram och ha en härlig helgkurs!

  SvaraRadera
 4. k - det är verkligen waw att få sätta sig vid ett dukat bord tre dagar i rad. Det är tre waw på raken. Hoppas det varit ljuvligt!

  Caroline - du hade varit varmt välkommen till vår lunch (som blev både middag och kvällste och slutade först halv elva på kvällen, ljuvligt, ljuvligt. Härligt att höra om din syster. Och om din viktresa. Heja, heja!!

  Annika - ja, det är väl verkligen waw att frå dricka vin med sina yogavänner. Härligt!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!