tisdag, oktober 11, 2011

Yoga Erotica (och en tävling)Jag gör plats för min andning.på många sätt i mitt liv. Bland annat i min garderob. Där har trånga byxor fått göra plats för mer leggings och byxor som ger bätre utrymme för magen.

Även i mitt sexliv får andningen mer plats. Gudarna ska veta hur många år som jag strypt andningen där. Det gör många av oss. Njutning kan ha den effekten på oss, vi glömmer att andas.

Men nu andas jag. Överallt och så mycket jag bara kan.

Andning och sex har även en självklar del i min nya andningskurs (som du kan gå på distans, den började igår, men det finns fortfarande möjlighet att hoppa på) och när jag fick Karin Björkegren Jones nya yogabok Yoga Erotica i min hand blir jag överlycklig när jag ser att hon ägnat ett helt kapitel åt andning

Två sådana böcker lottar jag därför ut till er fina bloggläsare. Som tack för att ni hänger här och berikar mitt liv. Mejla, lämna en kommentar eller skriv ett inlägg på min Facebooksida. Det jag gärna vill att du hjälper mig med, som ett led i tävlingen, är att sprida min blogg, min FB-sida och mitt företag vidare. Så berättar gärna hur du gör det.

Tävlingen pågår till och med söndag 16 oktober. Lycka till!

9 kommentarer:

 1. Åh jag vill vara med och tävla!! Jag har en länk till din blogg på min blogg, kan även lägga upp en länk på Facebook. Kram

  SvaraRadera
 2. Den låter jättespännande! Jag har bloggat om den och dig här: http://hemmahosfruc.blogspot.com/2011/10/yoga-erotica.html

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar på min blogg! Jag köpte Yoga Erotica av Karin i somras när jag var hos henne i Båstad. Men jag hjälper mer än gärna att "sprida dig vidare"!

  SvaraRadera
 4. ´Jag kan länka till dig på FB :)

  SvaraRadera
 5. Maria - tack! Du är med i utlottningen.

  Anna- härligt, tack!

  Marie - visst är boken fantastisk? I love it. Och tack för att du hjälper mig att sprida Stilla tankar,det uppskattas. Mycket.

  Receptfritt - tack!

  SvaraRadera
 6. Jag lägger in dig bland mina inspirerande länkar på min blogg, ska se om jag kan länka dig på facebook också...

  SvaraRadera
 7. Oj oj oj vad jag hoppas att turen är på min sida! Vill gärna vinna ett ex :-)
  Har många tänkt att jag ska anmäla mig till en av dina 'andningskurser' men ej kommit till skott... Kör du även live på Om Shanti?
  Hoppas mina vinstchanser är goda, kommer givetvis gilla din sida på fb!
  Trevlig helg, Sara F

  SvaraRadera
 8. Hej, läser alltid din blogg men pratar inte om det eftersom alla runt ikring mig tycker att yoga, andning och balans är flum. Så för mig är din blogg en stig fram mot det jag är nyfiken på...
  Hoppas jag får vara med och tävla ändå.

  SvaraRadera
 9. tack alla kära, fina ni för att ni deltagit i tävligen och hjälpt mig att sprida Stilla Tankar vidare, på olika sätt.

  Vinnarna är Tina H (vi har redan connectat) och Birgitta som skriver så fint här ovan. Mejla mig dina uppgifter kära du, så kommer boken på posten om några dagar.
  Vad härligt att du hänger här och vill ge dig in i yogans härliga värld trots att de runtomkring dig är någon helt annanstans. Go girl!

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!