tisdag, oktober 25, 2011

Signe 5 år. Siri 2 år och 9 månaderSigne - har precis fyllt fem år och börjat i simskola (som hon älskar). Hon skriver brev till kompisar och har fullt sjå att välja ut vilka som ska få komma på hennes kalas. Det allra första barnkalas som vi har i vårt hem förresten, vi har inte sett något behov tidigare. Men nu vill både vi och Signe.
Har ett sjuhelsikes humör (och slår gärna i dörren och stänger in sig på sitt rum när något inte blir som hon vill), stor integritet och en massa humor. Bästa kompisen heter Vilma och kärleken till Filip har svalnat något.
Har tre favoriträtter - blodpudding, pölsa och Spagetti Carbonara (varav hon delar intresset för de två första med sin far, jag håller mig till den tredje)

Siri - sover gärna nära, nära mig. Tar av och på kläder som hon inte gjort något annat, men har en väldigt massa rutiner kring mat och när och hur och var hon ska sitta kring matbordet. Däremot äter hon, i massor. Nästan så att dagispersonalen funderar på vart allt får plats.
Härmar det mesta som Signe gör, säker, tycker och tänker.

Båda - älskar att hänga på mitt yogaställe. Där drar de ut alla reskap och mattor de kan hitta och sedan härjar de fritt i shalan.
Det är i yogaställets kök de sitter på bilden, dinglandes med benen och nöjda efter Signes 5-årsfika på Gateau

3 kommentarer:

 1. Vad stora de blivit, dina små flickor. Det slår mig - när du skriver att Signe fyllt fem - att jag alltså följt din blogg i mer än fem år nu eftersom jag läst dig sedan du väntade henne. Fantastiskt nu när jag tänker på det hela. Kram!

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till att ha varit mamma så länge och förstås till Signe! Fem år. Oj. Stort! Kram!

  SvaraRadera
 3. Jen - Waw. Tänk att du varit med mig i fem år (och jag med dig). Ja, det är stort. Och jag är glad att du finns med mig. Kram!

  K - Tack kära du! Och ja, fem år är stort. Tycker både jag och hon.

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!