onsdag, maj 02, 2012

Att fylla 40


Jag fyller 40 i morgon.
Det finns en hel massa att skriva om det.
Det finns en hel massa att skriva om mycket som händer i mitt liv just nu.
Men just nu blir det ganska tomt  när jag försöker få ner alla tankar i skrift.
Och så får det vara.

Jag har fullt upp med min yogautbildning (som nog faktiskt är det roligaste jag gjort i mitt liv, när det kommer till utbildningar) och jag har så smått börjat hålla yogaklasser för mina kollegor på telekomföretaget. Det dyker upp fler för  varje vecka och jag fascineras över det faktum att det ibland känns som att jag inte gjort något annat än att vara yogafröken (sen finns det otroligt mycket mer att lära, men känslan är sådan).

Mitt radhus börjar sakta men säkert se inbott ut. De senaste tre åren har vi mest överlevt där känns det som. Inte orkat piffa, inte orkat städa ordentligt. Men nu har vi sakta men säkert börjat orka. Och även om det är mycket kvar så känner jag att i alla fall kan ha mina vänner boendes hos mig i helgen.
För i helgen firar jag mig själv, tillsammans med mina närmsta vänner. En äkta tjejhelg ska det bli.
Vi börjar firandet på Om Shanti, med yoga och lite psykosyntes och mingel.
Sedan fortsätter vi hemma hos mig, med middag och lite överraskningar och sedan kommer de flesta sova över till söndagen (som börjar med en stor frukost/brunch). Det ska bli så otroligt roligt.

Det här med att fylla 40 känns inte längre som något helt oskönt.

Grattis till mig!

*framgooglad bild som jag tycker är rätt bra. Det gäller att vara skonsam när man uppnår den fina åldern av 40

25 kommentarer:

 1. Det låter som ett fantastiskt firande vännen. Jag gläder mig åt att du kan njuta av den stora födelsedagen. Och skänker en varm tanke till ofta, när jag tänker på hur rätt du hamnar i livet och följer dina drömmar. Stort grattis i förskott! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sandra, vad fint skrivet att jag hamnat rätt i livet och följer mina drömmar. För det gör jag verkligen. Så gott det går och jag kan och omgivningen tillåter.
   Livet är till för att levas :)
   Kram till dig

   Radera
 2. Grattis, Grattis, Grattis! Det låter som ett underbart firande. Kan tänka att jag låter mig inspireras av det när det är min tur att fylla 40 år. Inte så länge kvar...Att träffa vänner, yoga och fyllas med energi. Tycker för övrigt inte att det blir tomt när du skriver dina tankar. Du skriver klokt och inspirerande. Det som inte vill komma ner på pränt än behöver kanske bara lite mer tid att gro. Kram och än ett gång GRATTIS! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med facit i hand kan jag bara säga - ja, gör det, inspireras av det när du själv fyller 40. Att samla sina närmsta vänner och egoboosta sig själv är ljuvligt. Jag lovar!
   Tack för grattishälsning. Kram till dig!

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att bara vara i det som är och inte känna man behöver sätta ord på allt. 40 är ingen ålder, själv når jag dit om nåt år och känner inte alls samma ångest som när jag skulle bli 30. Sådär mitt-i-livet-skönt! Kram och Grattis på förhand till dej, njut ditt firande sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mitt-i-livet-skönt är det faktiskt. Och bara några siffror. Härliga 40

   Radera
 5. Grattis! Det blir bara bättre efter 40:-). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, 40 and f***ing fabolous som en av mina vänner sa till mig :)
   tack för grattis kära du!

   Radera
 6. Stort grattis! Hoppas du får en riktigt fin födelsedag. Kram

  SvaraRadera
 7. Min mamma sa alltid att det där är bara siffror. Visst är det så men ändå påverkas vi. Jag hoppas du ska få en jätte fin dag men det låter väldigt roligt med tjejhelg - njut och fira dig själv!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu v-e-t jag att det bara är siffror. Det var värre innan, nu njuter jag i fulla drag :) Du har en klok mamma!

   Radera
 8. Det låter som ett oerhört bra födelsedagsfirande, tycker jag! Hoppas även själva födelsedagen blir precis som du vill ha den (och förtjänar den!). Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kära k, jag har haft det alldeles alldeles fantastiskt och vill mer än gärna fylla 40 snart igen :)

   Radera
 9. Grattis! Hoppas du har en finfin dag.

  SvaraRadera
 10. Grattis igen! Och som sagt, jag som är äldre tycker inte att 40 är någon ålder alls! Det var först då jag började se sammanhanget i mitt liv tydligare. Men jag kanske var lite sen :) Hursomhelst, firandet låter perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tror inte att du var sen för jag kan känna igen det där med att det är först nu jag börjar se sammanhang. Men det kanske å andra sidan hör till åldern, för nu är jag ju mitt i livet och då är det ju ganska naturligt att de här existenstiella frågorna dyker upp. Kram till dig kära yogini

   Radera
 11. Stort grattis på din stora dag! Hoppas dagen idag och helgen blir precis som du önskar! Jag har alltid sett för mig att åren efter 40 kommer bli de bästa i mitt liv, hoppas det blir så för dig och för mig den dag det är dags

  Stor kram från Norge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men det bestämmer vi tycker jag, att åren efter 40 blir de bästa i våra liv. Fint!

   Radera
 12. Stort grattis! Jag hörde inte av dig om ditt lilla flingsalt. Hoppas helgen blev hellyckad!!!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frida, Frida...jag missade mitt salt mitt i all planering.
   Men helgen blev mer än lyckad!

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!