tisdag, september 18, 2012

Att unna sig själv lite lyx


När jag fyllde 40 tidigare i våras gav jag mig själv två löften. Det ena var att dricka mer champagne. Det andra handlar om att unna mig massage minst en gång i månaden.
Vanligtvis ger jag inga löften. Jag har en tendens att bryta dem eftersom jag tycker att det låter så definitivt och tråkigt med just ett löfte, istället brukar jag skicka ut önskningar om jag vill ha mer (eller mindre) av något särskilt i livet.
Men i det här fallet ville jag att det skulle vara löften. Det ska liksom vara min plikt att dricka mycket champagne och att unna mig den där massagen.

Jag är bra på att hålla mina löften. Mycket bra.
I helgen drack jag champagne. Och idag var jag på massage för min onda nacke. Det stora kontoret (där jag jobbar tre dagar i veckan) har en massör som ger halvkroppsmassage i 30 minuter för 250 kronor. Det är ett bra pris redan från början, men idag fick jag nästan 50 minuters massage för samma pris. Jag var helt skakig, yr och gråtfärdig när jag gick därifrån – så starkt reagerar min kropp på massage. Och åh vad det var värt det. 

4 kommentarer:

 1. Bra löften! Och jag är likadan med massage, känner av hur mycket som helst. Kanske är det så Maria, när vi jobbat så mycket med oss själva att när någon annan trycker eller masserar på en öm punkt så tar vi emot det direkt? jag vet inte. Men i alla fall, skönt att du gick på den där massagen. Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi pratade om det under helgens yogakurs, att vi är så otroligt följsamma i kroppen vi som yogar mycket. Vi följer med direkt när någon lägger en hand på oss. Så ja, jag tror att vi tar emot direkt.
   Stor kram tillbaka!

   Radera
 2. Bra gjort, fortsätt så! :)

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!