torsdag, maj 22, 2014

Vissa klienter är mer pirriga än andra

Och då menar jag inte de. Utan jag. 
Min egen pirrighet.
Jag har träffat och jobbat med klienter sedan Siri låg i min mage. Det är sex år. 
Alla möten är lika viktiga. Ingen klient är mer eller mindre viktig än den andre. Jag brukar vara lite pirrig när jag ska träffa en klient för första gången, det hör liksom till, jag skärper mig och vill att klienten ska känna sig trygg. 
De allra flesta kommer tillbaka några gånger. Vissa slutar och andra hänger kvar. Min allra första träningsklient, under utbildningen på Huma Nova kommer fortfarande till mig en gång i månaden. Det är stort och magiskt. 
Klienterna kommer också för olika saker, även om det nästan alltid mynnar ut i samma sak i slutändan. Någon vill gå i terapi, en annan i coachning och den tredje vill lära sig mer om andning eller komma för privata yogaklasser.

Och idag ska jag träffa en ny klient. En klient som kommer för andningscoachning. Hen är ganska känd inom sitt område. Jag har sett upp lite till hen. Vi fick kontakt för några veckor sedan, ett gemensamt intresse uppstod, med andningen som grund, och ja- snart är hen här 

Och jag är pirrig och tänker i banor som "men jösses, vad ska lilla jag kunna bidra med här" kombinerat med "ok, nu jäklar, det här blir bra, jag är ju andningsnörden som v e r k l i g e n kan hjälpa till och stötta här" 

Ja, wish me luck helt enkelt. Och klienten också. 

6 kommentarer:

 1. Det här fixar du!
  Alla gånger.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. japp, jag fixade det! Riktigt bra till och med :)

   Radera
 2. åh så spännande...och jag är inte ett dugg orolig.
  du är så himla proffsig och jag tror inte att man märker ett uns av din pirrighet, iallafall inte på ett negativt sätt.
  kram fina!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, superspännande! Och när mötet väl var så gick det så bra, så bra.
   Kram tillbaka darling!

   Radera

Tack för just din tanke, den är viktig!