torsdag, juni 16, 2011

Återförening

För ett år sedan hade vi vår första återförening. I helgen är det dags igen.
Förra året tog vi båten till en ö utanför Dalarö i Stockholms skärgård. I år sätter vi oss på tåget för att åka norrut. Till Sundsvall.

Jag ska träffa mina fina vänner från utbildningen till samtalsterapeut. Vi har tillbringat fyra och ett halvt år tillsammans och under en sådan utbildning kommer man nära. Vi skojar ibland om att vi vet allting om varandras inre men inte har en aning om vilken musik vi gillar, eller vad vi tycker om att göra när vi är lediga.

Det är magiskt med sådana vänner. För jag tror att det är vanligare att det är tvärtom. Att man liksom vet det mesta om varandras musiksmak och fritidsintressen men kanske inte alls vet hur den andre mår, egentligen.

Tacksam är jag. Över dessa sju fina vänner. Som är så nära mig som det går bara. Vissa mer än andra. Och tacksam är jag, att vi håller kontakten på många sätt och vis.

6 kommentarer:

 1. Visst är det häftigt! Jag har också gått kurser där man på en gång kommer varandra nära och pratar om saker som verkligen berör. Man kan släppa sina förutfattade meningar om de andra och ha otroliga samtal som man aldrig hade haft under andra former. Jag har gått vissa kurser som har varit så där vi också vetat att vi nog aldrig kommer att träffas igen, men det gör det absolut inte mindre givande.

  Hoppas ni får en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Precis så fungerar det för mig med mina yogavänner som jag träffar en gång om året när jag går kurs. Vet knappt vad folk heter i efternamn, men vi har delat det innersta. Ha det skönt på din träff!

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Underbart! Jag har många fina vänner som vet hur jag mår, det har alltid varit så... vi har alltid kunnat prata om allt mellan himmel och jord. Jag har knappt några som vet om min musiksmak!

  Ha det så trevligt!

  Kramar*
  /V

  SvaraRadera
 4. Återförening indeed. Övertygad om att ni får en underbar helg!

  SvaraRadera
 5. Det låter underbart! Och hoppas och tror att ni får en alldeels underbar helg.

  Jag ska träffa min kurskompisar från min utbildning på måndag. Middag och massor av prat hemma hos en av oss. Underbart det också.

  Kramar till dig!

  PS
  Hoppas få träffa dig snart! Men bara om du har tid och lust så klart.

  SvaraRadera
 6. Härligt att höra att fler har samma upplevelse som jag.
  Min helg har varit magisk. Och fortsätter att vara det, på något sätt och vis.
  Tack för att ni delar med er.

  Och Lotta - jag vill gärna ses, vi hörs vidare om det. Kram

  SvaraRadera

Tack för just din tanke, den är viktig!